1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Άνοιξε τις πύλες του το Μαγικό Πάρκο Altius – Αγλαντζιάς!

Άνοιξε τις πύλες του το Μαγικό Πάρκο Altius – Αγλαντζιάς!

Άνοιξε τις πύλες του το Μαγικό Πάρκο Altius – Αγλαντζιάς!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, τα εγκαίνια και η φωταγώγηση του «Μαγικού Πάρκου Altius – Αγλαντζιάς». Το πάρκο που είναι από χθες ανοικτό για το κοινό προσφέρει  πολλά παιχνίδια, δραστηριότητες και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, έτσι ώστε όλοι φέτοις να ζήσουν το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το Δημοτικό Πάρκο «Σπύρος Κυπριανού» (παρά το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία) μετατρέπεται από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 ως και τις 6 Ιανουαρίου 2022 σε «Μαγικό Πάρκο Altius – Αγλαντζιάς», και φέρνει κοντά μας την πραγματική… μαγεία των Χριστουγέννων!

Αυτή την εντυπωσιακή, πολυήμερη εκδήλωση συνδιοργανώνει, στηρίζει και χορηγεί, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, η Altius Insurance σε συνεργασία με το Δήμο Αγλαντζιάς!

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του πάρκου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.