1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ανδρεανή Καλλιμάχου: «Όσο πιο ψηλά στοχεύουμε, τόσο πιο ψηλά θα πάμε»...

Ανδρεανή Καλλιμάχου: «Όσο πιο ψηλά στοχεύουμε, τόσο πιο ψηλά θα πάμε» (video)

Ανδρεανή Καλλιμάχου: «Όσο πιο ψηλά στοχεύουμε, τόσο πιο ψηλά θα πάμε» (video)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έχει για το κοινό του το 9ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks για φέτος, αφού σε αυτό φιλοξενήσαμε τη Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα. Ανδρεανή Καλλιμάχου.

Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός του Cyprus Insurance News, υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής την κα. Καλλιμάχου για μία συζήτηση που είχε πλούσια και ευρύτατη θεματολογία. Από τις προκλήσεις του ασφαλιστικού κλάδου και την επικαιρότητα, στον ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή μέχρι τη θέση της γυναίκας σήμερα στην Ασφαλιστική Βιομηχανία.

Όσον αφορά τον ρόλο της γυναίκας στον ασφαλιστικό κλάδο, η κα. Καλλιμάχου τόνισε μέσα από τη συζήτηση μας  ότι στην βιομηχανία δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ ανδρών και γυναικών αλλά περισσότερο ο καθένα κάνει τις επιλογές του αναγνωρίζοντας φυσικά την περισσότερη δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει μία γυναίκα για να βρει την ισορροπία καριέρας και οικογένειας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα. Καλλιμάχου «κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την ισορροπία μεταξύ οικογένειας και καριέρας». Συμπλήρωσε ότι «όταν το θέλεις όταν το πιστέψεις, το παλέψεις, όλα γίνονται».

Επιπρόσθετα, μιλώντας για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της CNP CYPRIALIFE, τόνισε ότι αυτό είναι το γεγονός ότι η εταιρεία βρίσκεται κοντά στον διαμεσολαβητή και ο κάθε διαμεσολαβητής κοντά στους πελάτες της εταιρείας. Τόνισε επίσης ότι τη στιγμή μιας απαίτησης η εταιρεία βλέπει τον τρόπο πως να πληρώσει την απαίτηση και όχι πως να μην το κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Επίσημη επιβεβαίωση για τις διαπραγματεύσεις πώλησης της CNP Cyprus - Τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα

Τέλος, όσον αφορά τον ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή σήμερα, είπε χαρακτηριστικά ότι «πρώτα απ’ όλα για εμάς κάθε διαμεσολαβητής είναι ένας άνθρωπος, που νιώθει, που αισθάνεται που έχει ανάγκες, που θέλει στήριξη». Συμπλήρωσε ότι στην CNP CYPRIALIFE δεν βλέπουν νούμερα αλλά βλέπουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, ανθρώπους!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της κα. Καλλιμάχου πιο κάτω.

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

CNP CYPRIALIFE

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

Imperial Dekra

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 088

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.