1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Άρθρα
  6. »
  7. 5 τρόποι να προωθήσετε την επιχείρηση σας και να ενισχύσετε την...

5 τρόποι να προωθήσετε την επιχείρηση σας και να ενισχύσετε την εικόνα σας!

5 τρόποι να προωθήσετε την επιχείρηση σας και να ενισχύσετε την εικόνα σας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τη σημερινή εποχή με την έξαρση τόσο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και του ψηφιακού μάρκετινγκ, όλες οι επιχειρήσεις έχουν να ζυγίσουν πολλά πριν να αποφασίσουν το που και πως θα προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το Cyprus Insurance News αποτελεί το μοναδικό μέσο ενημέρωση του ασφαλιστικού κλάδου και δημιουργήθηκε με σκοπό τόσο την διάδοση της αξίας της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην κοινωνία αλλά και για να αποτελέσει μία πλατφόρμα ενημέρωσης και προβολής για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού χώρου.

Εδώ και περισσότερους από 13 μήνες το Cyprus Insurance News μεταφέρει στο αναγνωστικό κοινό του όλα όσα συμβαίνουν στον Ασφαλιστικό Κλάδο ενώ φιλοξενεί την ίδια στιγμή ειδήσεις και άρθρα που ενδιαφέρουν ευρύτερα τον κλάδο και τις επιχειρήσεις του.

Το κοινό μας

Μέσα στον 1 χρόνο λειτουργίας του το Cyprus Insurance News δέχθηκε περισσότερες από 165,000 επισκέψεις, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τις 210,000 προβολές

Οι αναγνώστες του Cyprus Insurance News κατηγοριοποιούνται στις εξής δύο κατηγορίες:

Επαγγελματίες Ασφαλιστικού Κλάδου: Την ιστοσελίδα μας επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες στελέχη της ασφαλιστικής βιομηχανίας από υψηλόβαθμα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, εργαζόμενοι του ασφαλιστικού κλάδου και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Καταναλωτές: Με τους αριθμούς των επισκεπτών μας να ξεπερνούν το μέγεθος της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μήνα επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας χιλιάδες καταναλωτές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα τελευταία ασφαλιστικά νέα και να διαβάσουν πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση ενώ τα Αφιερώματα σε συγκεκριμένες κατηγορίες ασφάλισης προβάλλονται και προσελκύουν χιλιάδες αναγνώστες.

Οι τρόποι προώθησης

Το Cyprus Insurance News μαζί με τη διαδικτυακή του τηλεόραση, προσφέρουν στις επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και σε όσες επιχειρήσεις θέλουν να προβάλουν τις υπηρεσίες τους προς τους επαγγελματίες της ασφάλισης, μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προώθησης ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ή εταιρείας!

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε 5 τρόπους να προωθήσετε την επιχείρηση σας στο μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου.

#1 Χορηγούμενα Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News αναλαμβάνει τη σύνταξη Χορηγούμενων Άρθρων που θα προωθούν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία σας ή απλά θα προβάλουν το σύνολο των υπηρεσιών σας.

Σε συνεννόηση με τον διαφημιζόμενο θα επιλέξουμε το είδος του χορηγούμενου άρθρου αλλά και το ύφος που θα έχει έτσι ώστε να προσελκύσει όσο το δυνατών περισσότερους αναγνώστες. Εδώ συναντάμε 2 είδη άρθρων:

  • Advertorial: Αυτό το είδος άρθρων προωθεί ξεκάθαρα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του διαφημιζόμενου αφού τόσο ο τίτλος όσο και το περιεχόμενο του άρθρου αναφέρετε στις υπηρεσίες της επιχείρησης.
  • Native Content: Πρόκειται για αρθρογραφία με γενική θεματολογία στον τίτλο και στην εισαγωγή του άρθρου με τα προϊόντα του διαφημιζόμενου να προωθούνται μέσα από το περιεχόμενο του άρθρου.

#2 Χορηγούμενες Συνεντεύξεις

Πρόκειται για ένα ιδανικό τρόπο προώθησης για να επικοινωνήσετε με το κοινό ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία της επιχείρησης σας. Μέσα από μία γραπτή συνέντευξη θα προβάλετε τόσο το προϊόν αλλά και την επιχείρηση σας.

#3 Χορηγούμενη Εκπομπή στο Cyprus Insurance WEBTV

To Insurance Talks Live είναι μία ζωντανή εβδομαδιαία εκπομπή που ασχολείται με θέματα επικαιρότητας αλλά και γενικότερα θέματα γύρω από την ασφάλιση. Μέσα από τη χορηγία μίας εκπομπής, θα φιλοξενήσουμε 3 στελέχη της επιχείρησης σας στην εκπομπή με θεματολογία της επιλογής σας έτσι ώστε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά και να ενισχύσετε την εικόνα της επιχείρησης σας.

#4 Διαφημιστικά Banner

Τα κλασικά διαφημιστικά Banner που συναντάμε σε όλα τα ψηφιακά μέσα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εμφανιζόμαστε συχνά στην οθόνη του αναγνώστη και να δημιουργήσουμε οικειότητα με τους υποψήφιους πελάτες. Το κόστος ξεκινάει από μόνο 50 ευρώ μήνα ανάλογα την τοποθέτηση του Banner και τη διάρκεια της διαφήμισης.

#5 Αφιερώματα Cyprus Insurance News

Τα αφιερώματα του Cyprus Insurance News έχουν σκοπό να ενισχύσουν τις γνώσεις των καταναλωτών γύρω από ένα συγκεκριμένο είδος ασφάλισης και περιλαμβάνουν πληθώρα χρηστικών άρθρων σχετικών με το θέμα.

Μέσα από το αφιέρωμα, το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστικές εταιρείες, διαμεσολαβητές και επαγγελματίες άλλων συναφών με το συγκεκριμένο προϊόν κλάδων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Για να προωθήσετε και εσείς την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες της, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για να επιλέξετε εκείνο το είδος προώθησης που ταιριάζει καλύτερα στους στόχους σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 70070888 αλλά και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.