1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Το BLIS Experience έρχεται για να σας εμπνεύσει (video)!

Το BLIS Experience έρχεται για να σας εμπνεύσει (video)!

Το BLIS Experience έρχεται για να σας εμπνεύσει (video)!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ακόμη πιο κοντά βρίσκεται το φετινό BLIS Experience, μία διοργάνωση για τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου των Ασφαλίσεων ζωής, πραγματοποιείται φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά στον Λίβανο.

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε, να συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες και να ενδυναμωθείτε σαν επαγγελματίες καθώς το BLIS Experience συγκεντρώνει τα πιο λαμπρά μυαλά σε μία εκδήλωση!

Για όσους θέλουν να συμμετέχουν ως εκθέτες ή χορηγοί του κορυφαίου αυτού συνεδρίου, η προθεσμία συμμετοχής έχει οριστεί μέχρι τις 31 Αυγούστου με τους διοργανωτές να καλούν τις εταιρείες της περιοχής να αδράξουν αυτή την ευκαιρία και να γίνουν μέρος μίας εξαιρετικής εκδήλωσης!

Είτε θέλετε να εξερευνήσετε πρωτοποριακές ιδέες, να παρουσιάσετε τις δικές σας καινοτόμες ιδέες ή να δικτυωθείτε με κολοσσούς του κλάδου, το BLIS τα έχει όλα!

Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανωτές για το φετινό BLIS Experience!

Κλείσε σήμερα τη θέση σου στο κορυφαίο αυτό γεγονός για τον ασφαλιστικό κλάδο στην περιοχή μας και επωφελήσου της κανονικής τιμής. Κάνε την εγγραφή σου εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.