1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Οικονομια
  6. »
  7. Τέσσερα βραβεία στα Digital Finance Awards για την Τράπεζα Κύπρου

Τέσσερα βραβεία στα Digital Finance Awards για την Τράπεζα Κύπρου

Τέσσερα βραβεία στα Digital Finance Awards για την Τράπεζα Κύπρου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σημαντικές διακρίσεις για MoneyFit, Jinius, Mobile Cheque Deposit και BoC Mobile App.

H ψηφιακή εμπειρία που δημιούργησε και προσφέρει στους πελάτες της η Τράπεζα Κύπρου την εδραιώνει στην κορυφή.

Στην τελετή απονομής των δεύτερων Digital Finance Awards, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου από την Boussias Greece, η Τράπεζα Κύπρου έλαβε τρία χρυσά και ένα αργυρό βραβείο, επιβεβαιώνοντας την καινοτόμα προσέγγιση και τα πρωτοποριακά έργα αναβάθμισης της προσφερόμενης εμπειρίας Digital Banking.

Συγκεκριμένα η Τράπεζα έλαβε χρυσό βραβείο στις κατηγορίες:

●          Best Digital Platform για το Jinius – Digital Economy Platform.

●          Best Paperless Digital Initiative (ATM processing, e-signature, digital ID, etc.) για το προϊόν της Cheque Deposits through Mobile,

●          Best CRM/ Data Analytics/ Customer-Profiling Initiative για το MoneyFit Personal Financial Manager

Έλαβε επίσης αργυρό βραβείο στην κατηγορία Best Mobile App για το BoC Mobile App της.

Πρόκειται για πολύ σημαντικές διακρίσεις, οι οποίες έρχονται ως επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειας της Τράπεζας και των ανθρώπων της, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και για την ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης των εργασιών του Συγκροτήματος.

Jinius : Η πρωτοποριακή πλατφόρμα ψηφιακής οικονομίας

Το χρυσό βραβείο για  το Jinius – Digital Economy Platform παρέλαβε η Manager Business Development & Operations Έλενα Μέλη. Η πλατφόρμα Jinius συνδέει όλη την Κυπριακή αγορά σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον. Είναι η πρώτη πλατφόρμα ψηφιακής οικονομίας στην Κύπρο η οποία διασυνδέει επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Κυπριακή αγορά. Απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση και στους πελάτες της, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία που ψηφιοποιούν, απλοποιούν, και επιταχύνουν τις καθημερινές τους συναλλαγές και δραστηριότητες. Επί του παρόντος, περίπου 1.500 εταιρείες έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα.

BoC Mobile App: Η απόλυτη ψηφιακή εμπειρία

Τα υπόλοιπα βραβεία που αφορούν τις καινοτόμες υπηρεσίες του Mobile App παρέλαβε  ο Product Manager Πέτρος Νικολαΐδης. Μέσω του Mobile App της Τράπεζας Κύπρου οι πελάτες της μπορούν γρήγορα και εύκολα να αξιοποιήσουν τις έξυπνες λύσεις, που τους προσφέρει στις καθημερινές τους τραπεζικές συναλλαγές. Ο μοναδικός σχεδιασμός της εφαρμογής κάνει την πλοήγηση και τη χρήση της απλή και ευχάριστη, ενώ διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις του ο Chief Digital Officer της Τράπεζας Κύπρου Δημήτρης Νικολάου, σημείωσε: «Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση και τιμή που λάβαμε τα συγκεκριμένα βραβεία, καθώς η επιβράβευση των καινοτόμων προσεγγίσεων και πρωτοποριακών ψηφιακών έργων του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι οι προσπάθειες που κάνουμε για την η ψηφιακή αναβάθμιση αναγνωρίζονται από τα Digital Finance Awards στην Ελλάδα. Από το 2017, όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού, φέραμε επανάσταση στον χρηματοπιστωτικό τομέα της χώρας με καινοτόμα, εύχρηστα και ασφαλή προϊόντα που αγκαλιάστηκαν αμέσως από τους πελάτες μας. Υπόσχεση μας είναι να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα τόσο στους πελάτες μας όσο και στην κοινωνία γενικότερα».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.