1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Techins και Insurance Media Lab ενώνουν δυνάμεις για την ψηφιακή αναβάθμιση...

Techins και Insurance Media Lab ενώνουν δυνάμεις για την ψηφιακή αναβάθμιση του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου!

Techins και Insurance Media Lab ενώνουν δυνάμεις για την ψηφιακή αναβάθμιση του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Techins, κορυφαία Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας με επίκεντρο τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και το Insurance Media Lab, ένα πρωτοπόρο Digital Agency για τον Ασφαλιστικό Κλάδο στην Κύπρο, ανακοινώνουν την έναρξη μίας δυναμικής συνεργασίας.

Στόχος της σύμπραξης αυτής είναι η τεχνολογική αναβάθμιση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο. Με την ενσωμάτωση των καινοτόμων λύσεων της Techins, το Insurance Media Lab αναμένεται να προσφέρει στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου της Κύπρου τα απαραίτητα εργαλεία για να εξελιχθούν και να παραμείνουν στην κορυφή της ψηφιακής εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία των δύο οργανισμών αφορά την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Techins από το Insurance Media Lab στην Κυπριακή αγορά, με την εφαρμογή «My Activity», για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων ομάδων ασφαλιστικών συμβούλων, να αποτελεί το πρώτο βήμα αυτής της στρατηγικής συνεργασίας.

Το «My Activity» είναι μία πρωτοποριακή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στον Διευθυντή Ομάδας ή Υποκαταστήματος να θέτει στόχους για την ομάδα του και να παρακολουθεί εύκολα και απλά την απόδοση κάθε μέλους της ομάδας του.

Το «My Activity» που προσφέρεται και σε ανεξάρτητους ασφαλιστικούς συμβούλους που χρειάζονται ένα εργαλείο για την προσωπική τους οργάνωση, ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες με τελικό στόχο να γίνει το δεξί χέρι κάθε ασφαλιστή και κάθε διευθυντή ομάδας.

Μία σημαντική δυνατότητα του «My Activity» που αναμένεται να είναι έτοιμη για τους επαγγελματίες σύντομα, είναι η εφαρμογή προγραμματισμού ραντεβού. Με αυτό το πρωτοποριακό εργαλείο, οι επαγγελματίες θα έχουν ένα διαδικτυακό ημερολόγιο όπου οι πελάτες τους θα μπορούν να διευθετήσουν κάποιο ραντεβού με τους ίδιους είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως.

Ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, CEO της Techins δήλωσε: «Είμαι περήφανος για τη συνεργασία μας με το Insurance Media Lab. Η συγκεκριμένη στρατηγική κίνηση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την τεχνολογική εξέλιξη του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο. Μέσα από τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Techins, και ειδικότερα μέσω της εφαρμογής «My Activity», είμαστε σίγουροι ότι οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι θα αποκτήσουν τα εφόδια να επιτύχουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα, διαμορφώνοντας το μέλλον του κλάδου προς μια πιο ψηφιακή και αποδοτική κατεύθυνση.»

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργός του Insurance Media Lab, πρόσθεσε: «Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ψηφιακή μετεξέλιξη κάθε ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στη χώρα μας. Με τις εφαρμογές και τα εργαλεία της Techins, ο Κύπριος Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής μπορεί να έχει έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην καθημερινή του προσπάθεια για αύξηση της παραγωγικότητας και των πωλήσεων του».

Οι δύο εταιρείες στοχεύουν σε μία μακροχρόνια συνεργασία, με στόχο την κοινή ανάπτυξη και προσαρμογή στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της TECHINS μπορείτε να δείτε στο https://techins.gr/ ενώ για τις υπηρεσίες του Insurance Media Lab στο https://insurancemedialab.com .

Επαγγελματίες και εταιρείες του ασφαλιστικού τομέα που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό «My Activity», μπορούν να συμπληρώσουν την πιο κάτω φόρμα και ένα μέλος της ομάδας του Insurance Media Lab θα επικοινωνήσει μαζί τους!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.