1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τα θέματα που συζήτησε ο ΠΣΕΑΔ με τους 3 επικρατέστερους υποψηφίους...

Τα θέματα που συζήτησε ο ΠΣΕΑΔ με τους 3 επικρατέστερους υποψηφίους προέδρους!

Τα θέματα που συζήτησε ο ΠΣΕΑΔ με τους 3 επικρατέστερους υποψηφίους προέδρους!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ανακοίνωση του που δημοσιεύθηκε χθες Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), ενημερώνει τα μέλη του ότι αντιπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου είχαν συναντηθεί το προηγούμενο διάστημα με τους τρεις, μέχρι χθες, επικρατέστερους υποψηφίους προέδρους.

Στόχος της συνάντησης ήταν η υποστήριξη των θέσεων του συνόλου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Στα πλαίσια των συναντήσεων, παρατέθηκε η θεματολογία που απασχολεί τον επαγγελματικό κλάδο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν:

  1. Η ευρύτερη λειτουργία της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Ιδιαίτερα, η αδυναμία για επαρκή εποπτεία στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τα τραπεζικά ιδρύματα κατά παράβαση της νομοθεσίας.
  2. Η έλλειψη κατοχύρωσης του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στις περιπτώσεις Θανάτου, Ανικανότητας και Συνταξιοδότησης.
  3. Φορολογικά κίνητρα προς τους φορολογούμενους για περαιτέρω ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας σε επίπεδα κοντά στο μέσο όρο της Ευρωπαϊκης Ένωσης εν σχέσει με το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν του τόπου.
  4. Βελτίωση της Ασφαλιστικής συνείδησης με σκοπό την ενίσχυση του ρόλου της ιδιωτικής ασφάλισης ως συμπληρωματική παροχή στον κοινωνικό ρόλο του κράτους

Όπως τονίζει ο ΠΣΕΑΔ στην ανακοίνωση του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο Σύνδεσμος θα στηρίζει τα μέλη του και τα συμφέροντα του συνόλου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Στέλλα Ζουλινάκη στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.