1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Swiss Re: Αναπτύσσει εφαρμογή Ψυχικής Υγείας

Swiss Re: Αναπτύσσει εφαρμογή Ψυχικής Υγείας

Swiss Re: Αναπτύσσει εφαρμογή Ψυχικής Υγείας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο αντασφαλιστικός κολοσσός Swiss Re συνεργάζεται με την Wysa εταιρεία που ανέπτυξε bot συναισθηματικής νοημοσύνης, για την ανάπτυξη μίας εφαρμογής Ψυχικής Υγείας σχεδιασμένης για την ασφαλιστική βιομηχανία.

Η εφαρμογή σχεδιάζετε για να επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν καλύτερα την ψυχική τους ευεξία και να βελτιώσει τη σύνδεση των πελατών με το υφιστάμενο δίκτυο των ασφαλιστών.

Η συνεργασία προβλέπετε να είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές μέσα από την αλληλεπίδραση που έχουν οι δύο οργανισμοί στην διαδικασία απαιτήσεων.

Η εφαρμογή θα περιλαμβάνει βελτιωμένη παρακολούθηση της ψυχικής υγείας, παραπομπή των χρηστών στην κατάλληλη υποστήριξη όταν χρειάζεται. Ακόμη σχεδιάζετε να περιλαμβάνει τη διαδικασία προ-πιστοποίησης για απαιτήσεις και θα προτρέπει τους χρήστες στην αναζήτηση στήριξης μέσα από αποδεδειγμένες τεχνικές που είναι διαθέσιμες μέσα από το ασφαλιστικό οικοσύστημα.

Η Swiss Re ανέφερε ότι οι μελλοντικές αγορές που αναμένετε η εταιρεία να δοκιμάσει την εφαρμογή περιλαμβάνουν την Αυστραλία, τον Καναδά, την Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Jolee Crosby στέλεχος του αντασφαλιστικού κολοσσού σχολίασε ότι «Υπολογίζετε ότι σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο υποβάλλονται απαιτήσεις ύψους 15 δισεκατομμυρίων σε σχέση με απαιτήσεις ψυχικής υγείας. Η ασφαλιστική βιομηχανία προσπαθεί να καταλάβει καλύτερα και να αποτρέψει τις ψυχικές νόσους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναπτύξουμε αυτή την εφαρμογή μαζί με την Wysa, η οποία (εφαρμογή) θα υποστηρίζει τους ασφαλιστές στο στόχο τους για ταυτόχρονη βελτίωση των προϊόντων τους αλλά και της εμπειρίας του πελάτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για νομικές υποθέσεις αυτοκινητιστικών ατυχημάτων ή δυστυχημάτων

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.