1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Στο MetLife Stadium ο τελικός του Μουντιάλ του 2026

Στο MetLife Stadium ο τελικός του Μουντιάλ του 2026

Στο MetLife Stadium ο τελικός του Μουντιάλ του 2026
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της FIFA, ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 θα διεξαχθεί στο στάδιο MetLife στο Νιου Τζέρσεϊ στις 11 Ιουλίου 2026!

Το πιο δημοφιλές αθλητικό γεγονός στον κόσμο θα διεξαχθεί σε 16 πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό, σύμφωνα με το πρόγραμμα του τουρνουά που δημοσίευσε η FIFA την Κυριακή.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο των 48 ομάδων θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου στο Estadio Azteca της Πόλης του Μεξικού και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium χωρητικότητας 82.500 ατόμων στο East Rutherford στο New Jersey.

To στάδιο αρχικά ονομάστηκε New Meadowlands Stadium όταν άνοιξε το 2010, αλλά το αμέσως επόμενο έτος η ασφαλιστική εταιρεία της Νέας Υόρκης, MetLife αγόρασε τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του γηπέδου για τα επόμενα 25 έτη και στη συνέχεια ονομάστηκε MetLife Stadium. Το γήπεδο ανήκει στην MetLife stadium Company και η κατασκευή του κόστισε 1,6 δισεκατομμύρια!

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.