1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στις 3 Ιουνίου το 7ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ με τίτλο «Διασφαλίζοντας...

Στις 3 Ιουνίου το 7ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ με τίτλο «Διασφαλίζοντας το μέλλον»

Στις 3 Ιουνίου το 7ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ με τίτλο «Διασφαλίζοντας το μέλλον»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία αλλά θα μεταδίδεται την ταυτόχρονα και διαδικτυακά.

Το συνέδριο, που τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί θεσμός για την ασφαλιστική αγορά, θα έχει τίτλο «Διασφαλίζοντας το Mέλλον».

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου προετοιμάζετε πυρετωδώς με στόχο την πραγματοποίηση ενός συνεδρίου με πλούσια θεματολογία και διακεκριμένους ομιλητές που θα καλύψει όλα όσα απασχολούν σήμερα τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή αλλά και την ασφαλιστική αγορά ευρύτερα.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

To Cyprus Insurance News θα είναι Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου προβάλλοντας όλη τη δράση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.