1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Webinar του Insurance Insiders Club για τα...

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Webinar του Insurance Insiders Club για τα Social Media!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Webinar του Insurance Insiders Club για τα Social Media!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, το Webinar που διοργάνωσε το Insurance Insiders Club με θέμα «Social Media το ισχυρότερο όπλο των πωλήσεων» με εισηγήτρια τη Σύμβουλο Μάρκετινγκ, Δήμητρα Λεμούσια.

Όσοι παρακολούθησαν το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο έμαθαν πως να χρησιμοποιούν σωστά τις πλατφόρμες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Linkedin έτσι ώστε να προσελκύουν πελάτες αλλά και να προβάλουν μία επαγγελματική εικόνα προς το κοινό.

Το Webinar είναι διαθέσιμο από σήμερα για μαγνητοσκοπημένη παρακολούθηση για όλα τα ενεργά μέλη του Insurance Insiders Club. Για να δείτε το Webinar κάντε κλικ εδώ.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους άμεσα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το Webinar όπως και  στα προηγούμενα.

Όσοι δεν είναι μέλη και θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο Webinar μπορούν να το παρακολουθήσουν καταβάλοντας το αντίτιμο των €24,99. Κάνε κλικ εδώ και κλέισε σήμερα τη δική σου θέση.

Ένα νέο Webinar έρχεται τον Σεπτέμβριο με εισηγήτρια την  Mindset & Transformational Coach, Πηνελόπη Μαγουλιανίτη, με θέμα «Μεγιστοποίηση της Επιτυχίας: Κλειδιά για Αύξηση των Αποτελεσμάτων σας κατά 50%». Περισσότερα τις επόμενες μέρες στη σελίδα του Insurance Insiders Club και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.