1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Παγκυπριακή: Βράβευσε τους κορυφαίους της διαμεσολαβητές για το 2021!

Παγκυπριακή: Βράβευσε τους κορυφαίους της διαμεσολαβητές για το 2021!

Παγκυπριακή: Βράβευσε τους κορυφαίους της διαμεσολαβητές για το 2021!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Παγκυπριακή Ασφαλιστική διοργάνωσε Εκπαιδευτική Ημερίδα και Βραβεύσεις για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της στο Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη / Oenou Yi-Ktima Vassiliades στο Όμοδος.

Στην ημερίδα συμμετείχαν όλοι οι Διαμεσολαβητές της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής και στελέχη των κεντρικών γραφείων της εταιρείας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν με σύντομους χαιρετισμούς οι κκ. Christos Patsalides, CEO της HB Insurance Holding Ltd, ο Σωκράτης Δημητρίου, Γενικός Διευθυντής της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής και ο Louis Pilavas, Διευθυντής Τομέα Διαμεσολαβητών της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής.

Ομιλητές της ημερίδας ήταν οι κκ. Νεόφυτος Στυλιανίδης, Underwriting Manager, με αναλυτική αναφορά στο πακέτο της Υπερασφάλειας Επιχειρήσεων της εταιρείας μας, ο Χρίστος Τρύφωνος εκ μέρους του Δικηγορικού Γραφείου ΧΡ.Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ &ΣΙΑ ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα “Ιδιοκτήτης-Ασφαλισμένος-Δικαιούχος” και τέλος ο Panagiotis Kountouris, IT Manager, έκανε παρουσίαση για την Ηλεκτρονική Υπογραφή, το σκοπό της, τον τρόπο χρήσης της και τα πλεονεκτήματά της.

Με το πέρας της Εκπαιδευτικής Ημερίδας ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Διαμεσολαβητών για το έτος 2021.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο στο εστιατόριο Πλαγιά- Κτήμα Βασιλειάδη/Playia Restaurant- Ktima Vassiliades για όλους τους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.