1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Οι πιο αξιοθαύμαστες ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο!

Οι πιο αξιοθαύμαστες ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο!

Οι πιο αξιοθαύμαστες ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πέραν της Metlife που κατάφερε να περιλαμβάνεται στη λίστα με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες στον κόσμο, άλλες 15 εταιρείες πέτυχαν να συμπεριληφθούν στην κατάταξη “World’s Most Admired Companies” του αναγνωρισμένου περιοδικού Fortune.

Για την κατάρτιση της λίστας το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με την εταιρία Korn Ferry πραγματοποίησε έρευνα σε διευθυντές, στελέχη και αναλυτές, ζητώντας τους να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου τους, στη βάση εννέα κριτηρίων: καινοτομία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, χρήση των εταιρικών διαθέσιμων, εταιρική υπευθυνότητα, ποιότητα διοίκησης, οικονομική ευρωστία, μακροπρόθεσμες επενδύσεις, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

Από τον κλάδο ζωής συμπεριλήφθηκαν στη λίστα, συμπεριλαμβανομένης της Metlife, 8 εταιρείες όλες με έδρα την Αμερική. Στην κορυφή των εν λόγω εταιρειών βρίσκεται η Berkshire Hathaway του Warren Buffett που βρίσκεται στην 4η θέση της συνολικής λίστας ενώ την τριάδα θα συμπληρώσουν οι εταιρείες Aflac (θέση 56) και Massachusetts Mutual Life (θέση 200).

Δείτε πιο κάτω όλες τις εταιρείες με σειρά κατάταξης.

Θέση ΚλάδουΘέση Γενικής ΚατάταξηςΕταιρείαΧώρα
1285TIAAΗΠΑ
2200Massachusetts Mutual LifeΗΠΑ
3207MetlifeΗΠΑ
456AflacΗΠΑ
5213New York Life InsuranceΗΠΑ
6236Principal Financial GroupΗΠΑ
7239Prudential Financial (US)ΗΠΑ
8248Reinsurance Group of AmericaΗΠΑ

Από την άλλη, στον κλάδο «Περιουσίας & Ατυχημάτων» θα συναντήσουμε άλλες 8 εταιρείες με την πλειοψηφία να έχει και πάλι την έδρα τους στην Αμερική. Στην κορυφή των εν λόγω εταιρειών βρίσκεται η Berkshire Hathaway του Warren Buffett που βρίσκεται στην 4η θέση της συνολικής λίστας ενώ την τριάδα συμπληρώνουν οι εταιρείες USAA και Chubb.

Δείτε πιο κάτω όλες τις εταιρείες με σειρά κατάταξης.

Θέση ΚλάδουΘέση Γενικής ΚατάταξηςΕταιρείαΧώρα
14Berkshire HathawayΗΠΑ
226USAAΗΠΑ
3107ChubbΕλβετία
4291TravelersΗΠΑ
5199Marsh & McLennanΗΠΑ
6237ProgressiveΗΠΑ
7212Munich Re GroupΓερμανία
8275Swiss ReΕλβετία

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.