1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο Γιώργος Γιωργάκης ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Ο Γιώργος Γιωργάκης ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Ο Γιώργος Γιωργάκης ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Γιώργος Γιωργάκης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurosuccess Consulting θα είναι ομιλητής στο 9ο συνέδριο που διοργανώνει την Τρίτη 21 Μαΐου ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, το οποίο έχει ως στόχο να συζητηθούν θέματα για την Επόμενη Μέρα των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών!

Με την ομιλία του με τίτλο «Διασφάλισε την επόμενη μέρα, σήμερα: εκμεταλλεύσου τα σχέδια και ευκαιρίες επιχορηγήσεων» θα εμπνεύσει στους παρευρισκόμενους ιδέες και λύσεις!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου και η επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου στοχεύουν κάθε χρόνο στην ποιοτική αναβάθμιση του συνεδρίου με στόχο να δίνουν περισσότερη αξία στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – μέλη τους που δίνουν το παρόν τους στο συνέδριο.

Ο Γιώργος Γιωργάκης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 2006 έχει εμπλακεί στην ανάπτυξη, στη διαχείριση και στην εφαρμογή πέραν των 90 Ευρωπαϊκών και Εθνικών έργων κάτω από διάφορα προγράμματα (FP, LLP, JUSTICE, ERASMUS +, COSME κλπ).

Ο κ. Γιωργάκης είναι επίσης o συντονιστής όσο αφορά της υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης της Eurosuccess, η οποία είναι διαπιστευμένη ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Κύπρου – την αρμόδια δημόσια αρχή όσον αφορά την κατάρτιση και την εκπαίδευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο ΠΣΕΑΔ: Ανάλυση Ασφαλιστικών Αναγκών για επιχειρήσεις

Όσον αφορά τη συμμετοχή επαγγελματικών φορέων και ενώσεων σε επίπεδο ΕΕ, ο κ. Γιωργάκης είναι ο Εθνικός Εκπρόσωπος για την Κύπρο, στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EfVET).

Υπό την ιδιότητα αυτή, ο κ. Γιωργάκης συμμετέχει ενεργά σε διάφορες ομάδες εργασίας, σεμινάρια, εκδηλώσεις και συνέδρια, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη των στρατηγικών της ΕΕ, καθώς και στην υποστήριξη όλων των σχετικών οργανισμών, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Λίγα λόγια για την Eurosuccess Consulting

Η συμβουλευτική/εκπαιδευτική εταιρεία Eurosuccess Consulting (www.eurosc.eu) ενημερώνει και υποστηρίζει, άτομα, επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα, όσον αφορά την αποτελεσματική άντληση κονδυλίων από την Ε.Ε. και την Κυπριακή Δημοκρατία. Επιπλέον, ως πιστοποιημένος εκπαιδευτικός οργανισμός, οργανώνει και υλοποιεί διάφορα καινοτόμα, επιχορηγημένα σεμινάρια. Η Eurosuccess Consulting επίσης, συμμετέχει σε διάφορα εκπαιδευτικά και ερευνητικά Ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως Lifelong Learning, ERASMUS +, COSME και Justice τα οποία απευθύνονται προς παιδιά, νέους, ενήλικες, επιχειρήσεις, ευάλωτες ομάδες κ.α.

Πληροφορίες παρακολούθησης του συνεδρίου

Ο ΠΣΕΑΔ δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε προνομιακή early bird τιμή μέχρι 30/04! Οι early bird τιμές είναι κερδίζεις συμμετοχή με 40 ευρώ αν παρακολουθήσεις δια ζώσης το συνέδριο ενώ αν επιλέξεις διαδικτυακή παρακολούθηση με το early bird εξασφαλίζεις συμμετοχή με 25 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του ΠΣΕΑΔ, το φετινό συνέδριο θα στηρίξει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες “Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του!”

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Τέλος, ο σύνδεσμος έχει ήδη ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους πρώτους Χορηγούς του Συνεδρίου!

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

SoEasy Insurance

ΧΟΡΗΓΟΙ

Eurosuccess Consulting

Genikes Insurance

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Eurosure

CNP Asfalistiki

Cosmos Insurance Company Public Ltd

AIG

ΕΚΘΕΤΕΣ

TecVault

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.