1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο Δρ. Χρίστος Γεωργίου ομιλητής στο 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ – Θέμα...

Ο Δρ. Χρίστος Γεωργίου ομιλητής στο 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ – Θέμα η διαδικασία διαδοχής στις επιχειρήσεις και ο ρόλος του Ασφ. Διαμεσολαβητή! (video)

Ο Δρ. Χρίστος Γεωργίου ομιλητής στο 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ – Θέμα η διαδικασία διαδοχής στις επιχειρήσεις και ο ρόλος του Ασφ. Διαμεσολαβητή! (video)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Δρ. Χρίστος Γεωργίου θα είναι ένας από τους ομιλητές στο 7ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ και μέσα από μια 30 λεπτή παρουσίαση θα επεξηγήσει με λεπτομέρεια το ρόλο της ασφάλισης στη διαδικασία διαδοχής σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πως ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής μπορεί να ενισχύσει αυτό το ρόλο διασφαλίζοντας την ομαλή διαδοχή και τη διαχρονική βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου αναμένετε να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο πιο κάτω βίντεο ο Δρ. Χρίστος Γεωργίου μας λέει περισσότερα για το θέμα της ομιλίας του.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.