1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Υγεία
  6. »
  7. Μνηστήρες και ζυμώσεις για την Πολυκλινική Υγεία

Μνηστήρες και ζυμώσεις για την Πολυκλινική Υγεία

Μνηστήρες και ζυμώσεις για την Πολυκλινική Υγεία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι μετοχικές ζυμώσεις στον τομέα της υγείας είναι διαρκείς τους τελευταίους μήνες και αφορούν κατά κύριο λόγο τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της χώρας. Μετά από τις γνωστές εξελίξεις με το Απολλώνειο και το Αρεταίειο Νοσοκομείο τα οποία περνούν υπό τον έλεγχο του αμερικανικού επενδυτικού ταμείου CVC, τους τελευταίους μήνες υπήρξε έντονο το ενδιαφέρον και για την Πολυκλινική Υγεία στη Λεμεσό.

Αρχικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης βρίσκονταν η επενδυτική εταιρεία Elements Capital και η CVC, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ακόμα ένας παίκτης έκανε αισθητή την παρουσία του.

Πληροφορίες λένε πως το Hadassah Medical Cyprus έχει ήδη προσεγγίσει μεγαλο-μετόχους της κλινικής έχοντας ήδη καταβάλει προκαταβολή σε μετόχους που ελέγχουν το 15% του οργανισμού ενώ διαρρέει πως έχει δεσμεύσεις κι από άλλους μετόχους που ελέγχουν περίπου το 45% του νοσοκομείου και απομένει η διενέργεια του ελέγχου δέουσας επιμέλειας κατά τον οποίο θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί ο κλινικός τρόπος λειτουργίας του νοσοκομείου και τι θα απαιτηθεί ώστε να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές για να λειτουργεί στα πλαίσια του διεθνούς οργανισμού. Υπενθυμίζεται πως το Hadassah έχει ήδη σε εξέλιξη τα σχέδια για κατασκευή του Hadassah Health Park στη Λευκωσία.

Πάντως, η επίσημη τοποθέτηση της Πολυκλινικής Υγείας στο InBusinessNews με αφορμή και προηγούμενα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρει ότι «η Διοίκηση του Οργανισμού θα ήθελε να επισημάνει ότι η μόνη σχετική κίνηση που έχει πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, είναι αυτή της πώλησης μετοχών που κατείχαν ορισμένοι εκ των ιδρυτών ιατρών μας, στους ήδη πλειοψηφικούς μετόχους της πολυκλινικής. Οποιαδήποτε άλλα δημοσιεύματα (σ.σ. που προηγήθηκαν) είναι ανακριβή και δεν επιβεβαιώνονται από τον Οργανισμό».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.