1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Metlife Cyprus: Αναδεικνύεται ξανά σε … Great Place to Work

Metlife Cyprus: Αναδεικνύεται ξανά σε … Great Place to Work

Metlife Cyprus: Αναδεικνύεται ξανά σε … Great Place to Work
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Κάθε χρόνο, το Great Place to Work®, η παγκόσμια αυθεντία στον τομέα της εργασιακής κουλτούρας, ανακοινώνει τον κατάλογο των καλύτερων χώρων εργασίας της Κύπρου, με βάση τις επιδόσεις των εταιρειών στην έρευνα Trust Index©, η οποία διεξάγεται στην πλατφόρμα Emprising™.

Όσον αφορά τον ασφαλιστικό κλάδο, ξεχωρίζει η παρουσία της Metlife όπου με 73 εργαζομένους στην Κυπριακή επικράτεια κατέλαβε την 9η θέση! Έτσι, η Metlife διακρίθηκε για άλλη μια φορά για την εργασιακή της κουλτούρα και το γεγονός ότι δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους.

Η Metlife κατέλαβε τη συγκεκριμένη θέση στο πρώτο group του καταλόγου του Great Place to Work που αφορά εταιρείες που απασχολούν μέχρι και 100 εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι απαντούν σε περισσότερες από 60 δηλώσεις της Έρευνας που περιγράφουν το βαθμό στον οποίο ο οργανισμός τους δημιουργεί ένα Great Place to Work – For All™, που σημαίνει ότι η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα άτομα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Για τους μεγαλύτερους οργανισμούς (άνω των 100 εργαζομένων), η συμμετοχή στον κατάλογο εξαρτάται επίσης από τις επιδόσεις της εταιρείας στο εργαλείο Culture Audit©, το οποίο απαιτεί από τη διοίκηση να μοιραστεί μια έκθεση που περιγράφει πώς η εταιρεία επιτυγχάνει μια κουλτούρα υψηλής εμπιστοσύνης και υψηλών επιδόσεων ως αποτέλεσμα των πρακτικών της εταιρείας στον τομέα της δέσμευσης των εργαζομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Λίγα λόγια για τη Metlife

Η MetLife, Inc., μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιρειών της (“MetLife”), είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως, παρέχοντας ασφάλειες, προσόδους, παροχές σε εργαζομένους και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων για να βοηθήσει ιδιώτες και θεσμικούς πελάτες να οικοδομήσουν ένα πιο σίγουρο μέλλον.

Η MetLife ιδρύθηκε το 1868 και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 αγορές παγκοσμίως, ενώ κατέχει ηγετική θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική, την Ασία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η MetLife δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1955, παρέχοντας προγράμματα ασφάλισης ζωής, ατυχημάτων και υγείας, καθώς και ομαδικές ασφάλειες εργαζομένων.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Great Place to Work

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.