1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. MetLife: Στη λίστα του Fortune με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες παγκοσμίως

MetLife: Στη λίστα του Fortune με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες παγκοσμίως

MetLife: Στη λίστα του Fortune με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες παγκοσμίως
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η MetLife, Inc. ανακοίνωσε ότι συμπεριλήφθηκε στη λίστα «World’s Most Admired Companies» του περιοδικού Fortune για το 2024. Ο φετινός κατάλογος περιελάμβανε οκτώ ασφαλιστικές στον κλάδο ζωής στην ετήσια έκθεση των κορυφαίων και πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών.

Κάθε χρόνο, το Fortune συνεργάζεται με την Korn Ferry για να κατατάξει τις εταιρείες με βάση την εταιρική τους φήμη. Τα εταιρικά στελέχη, οι διευθυντές και οι αναλυτές καλούνται να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις στον δικό τους κλάδο με εννέα κριτήρια, από την επενδυτική αξία και την ποιότητα της διαχείρισης έως την οικονομική ευρωστία, την κοινωνική ευθύνη και την ικανότητα προσέλκυσης ταλέντων.

«Υλοποιούμε τον σκοπό μας δημιουργώντας έναν ενάρετο κύκλο κοινής αξίας για όλους τους συμμετόχους μας», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife, Michel Khalaf. «Αυτή η αναγνώριση ανήκει στους υπαλλήλους μας που εργάζονται καθημερινά για να οικοδομήσουν ένα πιο σίγουρο μέλλον για τους πελάτες και τις κοινότητές μας σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά με τη MetLife:

Η MetLife Inc. μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί ασφαλισμένους σε πάνω από 40 χώρες και κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Διαθέτοντας περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας, οι εταιρίες της MetLife διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως.

Οι εταιρίες της MetLife παρέχουν ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, καθώς και συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, μέσω ασφαλιστικών συμβούλων αλλά και εναλλακτικών δικτύων διανομής, όπως είναι τράπεζες, ασφαλιστικοί πράκτορες και ενέργειες direct marketing.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.