1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Οικονομια
  6. »
  7. Μειωμένες οι τιμές των κατοικιών το 4ο τρίμηνο του 2021

Μειωμένες οι τιμές των κατοικιών το 4ο τρίμηνο του 2021

Μειωμένες οι τιμές των κατοικιών το 4ο τρίμηνο του 2021
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών για το τέταρτο τρίμηνο του 2021, υπολογίζεται στις 103,28 μονάδες. Συγκρινόμενος με το τρίτο τρίμηνο του 2021 ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών μειώθηκε κατά 3,1% και σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020 μειώθηκε κατά 5,3%.

Η διακύμανση του Δείκτη για την περίοδο από το 4ο τρίμηνο του 2020 μέχρι και το 4ο τρίμηνο του 2021, καθώς επίσης η τριμηνιαία και η ετήσια ποσοστιαία μεταβολή παρουσιάζονται στον πιο κάτω πίνακα:

times-katoikion-q42021

Ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών (ΔΤΚατ) είναι ένας τριμηνιαίος δείκτης που μετρά τη μεταβολή της μέσης τιμής των οικιστικών μονάδων. Καλύπτει όλους τους τύπους οικιστικών μονάδων, καινούριες και υφιστάμενες. Η αξία της γης περιλαμβάνεται στη τιμή.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.