1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Digital Finance Awards

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Digital Finance Awards

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Digital Finance Awards
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην τρίτη διοργάνωσή τους σε μία εντυπωσιακή και λαμπρή Τελετή Απονομής την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο Intercontinental Athenaeum Hotel, ο θεσμός των Digital Finance Awards από την BOUSSIAS, παρέδωσε τα Βραβεία στους Οργανισμούς και τις Εταιρείες του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού Τομέα που διακρίθηκαν αναδεικνύοντας τα καινοτόμα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, στους πυλώνες του Digital Banking και Digital Insurance.

Η αναγνώριση του κύρους των Digital Finance Awards επισφραγίστηκε για 3η χρονιά από την ενθουσιώδη και αθρόα παρουσία 435+ κορυφαίων Στελεχών από Τράπεζες, Ασφαλιστικές, όπως και από τους κορυφαίους ΙΤ παρόχους, τις Fintechs και Insurtechs από την Ελλάδα και την Κύπρο που παρέλαβαν τα βραβεία απευθυνόμενες στους προσκεκλημένους, τους άλλους νικητές και τα Μέλη των δύο Κριτικών Επιτροπών.

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για το Digital Banking, Καθηγήτρια Λίλιαν Μήτρου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στον Χαιρετισμό της αναφέρθηκε στις σύγχρονες Τεχνολογικές Προκλήσεις και την σημασία της ανάδειξης των έργων που προάγουν την ψηφιακή πρόοδο. Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για το Digital Insurance, Καθηγητής Χρήστος Ξενάκης, Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ασφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων» στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Επικεφαλής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κυβερνο-ασφάλειας, υπογράμμισε στον χαιρετισμό του την συμβολή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην αναβάθμιση ΙΤ συστημάτων και λειτουργιών ενισχύοντας την δυναμική της ψηφιακής μετάβασης. 

 Ο Νικόλαος Γκατίδης, Principal Director της Accenture, ανέλυσε στην ομιλία  του με διεισδυτικότητα ουσιαστικές διαστάσεις και προοπτικές με θέμα «Reinventing Financial Services» δίνοντας το τρέχον στίγμα, τις προκλήσεις και την επιρροή της ευρείας κλίμακας ανατροπών που προέρχονται από το μακροοικονομικό περιβάλλον, τις τεχνολογικές εξελίξεις και την είσοδο νέων «παικτών» στην συγκεκριμένη αγορά.

Στα Digital Finance Awards ’24 – τα οποία παρουσίασε με αβρότητα, χιούμορ και επαγγελματισμό η γνωστή δημοσιογράφος Σοφία Κωνσταντινίδου –  απονεμήθηκαν Gold, Silver και Bronze Βραβεία, ενώ δόθηκαν και δύο Platinum Διακρίσεις στους Οργανισμούς οι οποίοι έλαβαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλες τις αξιολογήσεις: στην Eurobank στον πυλώνα Digital Banking και την ERGO Ασφαλιστική στον πυλώνα Digital Insurance των οποίων τις απονομές έκανε o χορηγόςCosmote Insurance.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή έξι Grand Awards: Digital Bank of the Year στην Alpha Bank, Insurance Company of the Year στην Interamerican, Neobank/Fintech of the Year στην Worldline, Insurtech of the Year στην Cosmote Insurance, Digital Banking Provider of the Year στην Profile Software και Insurance Provider of the Year στην Designia Insurance Brokers.

Χορηγός στα Βραβεία η Cosmote Insurance. Η Διοργάνωση ήταν υπότην Τιμητική Υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, του the DPO Academy, της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας (ΕΑΔΕ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδας (ΕΣΑΠΕ), του (ISC)2 Hellenic Chapter,  του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), του Association of Compliance Officers in Greece (ASCO), και της ευρωπαϊκής ερευνητικής πλατφόρμας Secondo του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Χορηγός Επικοινωνίας: Cyprus Insurance News.

Η πλήρης λίστα με τους βραβευμένους πολύ σύντομα θα αναρτηθεί στο επίσημο site των Βραβείων — https://www.digitalfinanceawards.gr/

Το ραντεβού ανανεώνεται για τα επόμενα Digital Finance Awards 2025

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.