1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Λούης Ποχάνης: Η μεγάλη σημασία των ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Λούης Ποχάνης: Η μεγάλη σημασία των ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Λούης Ποχάνης: Η μεγάλη σημασία των ΚΕΒΕ Business Leader Awards
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην παρουσία του Προέδρου της ΔημοκρατίαςΝίκου Αναστασιάδη, Υπουργών, άλλων αξιωματούχων και φυσικά σύσσωμου του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου θα πραγματοποιηθούν σήμερα το βράδυ στο Lanitis Carob Mill Complex στη Λεμεσό τα 9α ΚΕΒΕ Business Leader Awards, με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία, αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών.

Για τη σημαντικότητα του θεσμού των ΚΕΒΕ Business Leader Awards, μίλησε στην κάμερα του In Business TV, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών της Τράπεζας ΚύπρουΛούης Ποχάνης.

Όπως ανέφερε, ο κ. Ποχάνης, ο θεσμός δίνει την ευκαιρία στην επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου να αναδείξει τους πρώτους σε κάθε τομέα κάθε χρόνο, ενώ όσοι αναδεικνύονται νικητές έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με τον επιχειρηματικό κόσμο, τόσο τις εμπειρίες όσο και τις πρακτικές τους, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, όπως επεσήμανε, για τη νέα γενιά.

Πηγή: inbusinessnews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.