1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Learn from the Best: Μία εκπομπή του Insurance Insiders Club αποκλειστικά...

Learn from the Best: Μία εκπομπή του Insurance Insiders Club αποκλειστικά για τα μέλη του!

Learn from the Best: Μία εκπομπή του Insurance Insiders Club αποκλειστικά για τα μέλη του!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία νέα ζωντανή εκπομπή αποκλειστικά για τα μέλη του Insurance Insiders Club εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 07:00ΜΜ.

Η εκπομπή Learn from the Best, έρχεται για να εμπνεύσει τους επαγγελματίες μέσα από τις εμπειρίες συναδέλφων τους και να τους δώσει εκείνη την παρακίνηση που χρειάζονται για να συνεχίσουν!

Η εκπομπή Learn from the Best, θα φιλοξενεί κάθε φορά έμπειρους επαγγελματίες από το χώρο της ασφάλισης όπου θα μοιράζονται τη δική τους προσωπική ιστορία στον κλάδο, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν ενώ θα δίνουν χρήσιμες συμβουλές ιδιαίτερα για τους νέους επαγγελματίες!

Στην πρώτη μας εκπομπή θα φιλοξενήσουμε την Alexia Alexandrou, Διευθύντρια Ομάδας στην Κυπριακή CNP Cyprialife!

Συντονίζει ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργός τους Insurance Insiders Club!

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη και θέλουν να το παρακολουθήσουν μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους και να παρακολουθήσουν την εκπομπή εντελώς δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Δες όλα τα ωφελήματα του Insurance Insiders Club εδώ και γίνε σήμερα μέλος Δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.