1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Οικονομια
  6. »
  7. ΚΕΒΕ Business Leader Awards: Στο βάθρο οι διαπρεπείς επιχειρηματίες

ΚΕΒΕ Business Leader Awards: Στο βάθρο οι διαπρεπείς επιχειρηματίες

ΚΕΒΕ Business Leader Awards: Στο βάθρο οι διαπρεπείς επιχειρηματίες
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για όγδοη συνεχή χρονιά το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ τιμούν την επιχειρηματική αριστεία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις ημέρες και τα έργα Κύπριων business leaders.         

Οι βασικότεροι τομείς της οικονομίας -Τουρισμός, Eστίαση και Ψυχαγωγία, Εμπόριο, Ναυτιλία, Βιομηχανία, Υπηρεσίες, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Γεωργία, Κτηνοτροφία και Αλιεία-αναδεικνύονται για ακόμα μια φορά μέσα από τη βράβευση εννέα επιχειρηματιών-ηγετών, ενώ παράλληλα ένας στυλοβάτης του επιχειρείν τιμάται για τη συνολική συνεισφορά του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards αποτελούν σημείο-σταθμό στα επιχειρηματικά δρώμενα, αφού για συναπτά έτη επιβραβεύουν επιχειρηματίες που συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην πρόοδο της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας και της ίδιας της χώρας μας.

Η φετινή τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Parklane Hotel, στη Λεμεσό, στην παρουσία εκπροσώπων της αφρόκρεμας των κυπριακών επιχειρήσεων, κρατικών και πολιτειακών αξιωματούχων. Η συμμετοχή στα KEBE Business Leader Awards θα γίνει κατόπιν αποστολής ατομικής πρόσκλησης.

Tα 8α ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες.

  • Χρυσοί χορηγοί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Parimatch Tech.
  • Aργυροί χορηγοί, TFI Markets, Safe Bulkers και Καταστήματα Σκλαβενίτης.

Πηγή: inbusinessnews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.