1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Οικονομια
  6. »
  7. Invest Cyprus: Βράβευσε για 10η χρονιά διεθνείς επενδυτές

Invest Cyprus: Βράβευσε για 10η χρονιά διεθνείς επενδυτές

Invest Cyprus: Βράβευσε για 10η χρονιά διεθνείς επενδυτές
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Συνολικά επτά εταιρείες βραβεύθηκαν στα 10α Invest Cyprus –  International Investment Awards  για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας

Σε μια λαμπρή τελετή στο ξενοδοχείο Parklane τελέστηκαν τα 10α Invest Cyprus –  International Investment Awards. Εν μέσω μίας πρωτόγνωρης οικονομικής συγκυρίας διεθνώς, η διοργάνωση που επιβραβεύει τους ξένους επενδυτές οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε στην παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του επιχειρείν καθώς και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου. Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η προσφορά καθώς και η ανάπτυξη επιχειρηματικής δράσης των ξένων επενδυτών στη χώρας μας μεγαλώνει διαρκώς, γεγονός το οποίο συμβάλλει στις προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας. Η συνεισφορά των ξένων επενδύσεων δημιουργεί ιδιαίτερα οφέλη, ενώ παράλληλα οι υφιστάμενοι επενδυτές λειτουργούν ως πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό συμβάλλοντας στη στοχευμένη  προσπάθεια που καταβάλλει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων – Invest Cyprus για να  προσελκύσει ακόμα περισσότερους διεθνείς Ομίλους για επενδύσεις και ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Φέτος στα International Investment Awards, βραβεύθηκαν οι εταιρείες: BrainRocket, CVC, ECOMMBX, Murex, SYKES (part of Sitel Group), TheSoul Publishing και Medicover.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίες διακρίσεις για την Interamerican στα Digital Finance Awards 2024

Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, σχολίασε πως «έχουμε αποδείξει την ανθεκτικότητα της κυπριακής οικονομίας σε περιόδους κρίσης, τόσο το 2013 όσο και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δεν αμφιβάλλω ότι θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από την τρέχουσα κρίση που αντιμετωπίζουμε. Για το σκοπό αυτό, ο καθένας από εσάς που είναι παρών απόψε αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσπάθειας για καθιέρωση της Κύπρου ως ενός αξιόπιστου και ελκυστικού επιχειρηματικού κόμβου, που επιθυμεί να παρέχει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες κάθε επενδυτής μπορεί να ευδοκιμήσει». Σε αυτή την απαιτητική προσπάθεια, είμαστε ευγνώμονες που έχουμε αφοσιωμένους και ισχυρούς συμμάχους, όπως ο Invest Cyprus, ο οποίος λειτουργεί ως αξιόπιστος εταίρος σε όλες τις προσπάθειές μας, πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκ μέρους του Invest Cyprus, την εκδήλωση χαιρέτησε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Ευγένιος Ευγενίου ο οποίος ανέφερε πως «στον Invest Cyprus είμαστε βέβαιοι ότι, αναπτύσσοντας το “Όραμα Κύπρος 2035”, ο διεθνής επιχειρηματικός πυρήνας στην Κύπρο θα συνεχίσει να αναπτύσσεται τα επόμενα χρόνια, προσθέτοντας εξειδίκευση, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη συγκεκριμένων τομέων και ενισχύοντας την επενδυτική δραστηριότητα σε νέα έργα». Επανέλαβε επίσης ότι o Invest Cyprus με την υποστήριξη του Υπουργείου Οικονομικών και τη συνεργασία με όλα τα υπουργεία θα συνεχίσει να προωθεί τη χώρα στο εξωτερικό εντείνοντας τις προσπάθειες για προσέλκυση ξένων επενδύσεων και να λειτουργεί ως το πρώτο σημείο επαφής προσφέροντας διευκόλυνση και υποστήριξη στους υφιστάμενους και δυνητικούς επενδυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Βραβεύτηκε στα Digital Finance Awards η πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.