1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Insurance Europe: 1η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Συνταξιοδότησης

Insurance Europe: 1η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Συνταξιοδότησης

Insurance Europe: 1η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Συνταξιοδότησης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Καθώς το ηλικιακό προφίλ της Ευρώπης αλλάζει δραματικά, η εξασφάλιση επαρκούς συνταξιοδοτικού εισοδήματος από τους Ευρωπαίους πολίτες αποτελεί τεράστια πρόκληση για την Ευρώπη, αφού σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα της Insurance Europe το 43% των Ευρωπαίων δεν αποταμιεύουν για την συνταξιοδότηση τους.

Για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις προκλήσεις αυτού του θέματος, η Insurance Europe μαζί με άλλες Ευρωπαϊκές Ενώσεις και Οργανισμούς, θα φιλοξενήσει την πρώτη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Συνταξιοδότησης.  

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Συνταξιοδότησης θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει μία σειρά από εκδηλώσεις που θα εξετάσουν τις προκλήσεις και τις πιθανές λύσεις σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται από την Insurance Europe το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.