1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γιορτάζει 20 χρόνια ζωής

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γιορτάζει 20 χρόνια ζωής

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γιορτάζει 20 χρόνια ζωής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δύο δεκαετίες ζωής γιορτάζει φέτος η εταιρεία γενικού κλάδου «Υδρόγειος Ασφαλιστική».

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2002. Είναι Ασφαλιστική Εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο σύμφωνα με τις πρόνοιες του κυπριακού δικαίου και των κανονισμών και οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Υδρόγειος πήρε την άδεια λειτουργίας της, στις 12 Μαρτίου 2003, κάτω από τις νέες Ευρωπαϊκές Οδηγίες που είχαν ισχύ την 01/01/2003. Έκτοτε, η Υδρόγειος, κατέχει μία περίοπτη θέση στον ασφαλιστικό ορίζοντα της Κύπρου και παραμένει μια δυνατή, φερέγγυα, μα ταυτόχρονα μια ανθρώπινη ασφαλιστική Εταιρεία.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Υδρογείου αποτελείται από πέραν των 60 ατόμων και πλέον των 100 προσοντούχων επαγγελματιών συνεργατών / διαμεσολαβητών, σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι εξυπηρετούν την πολυπληθή πελατεία της, από τα 6 καταστήματα της, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες του ευρωπαίου πολίτη.

Φιλοσοφία

Η Υδρόγειος κατάργησε από την πρώτη στιγμή τα “μικρά γράμματα” και σεβόμενη το ασφαλιστικό κοινό, προσέφερε ασφαλιστικά προϊόντα με ξεκάθαρες καλύψεις. Η Υδρόγειος δεν στοχεύει μόνο στο κέρδος, αλλά εφαρμόζει και μια δική της κοινωνική πολιτική, προσφέροντας στον πάσχοντα συνάνθρωπο, αλλά και στον πολιτισμό. Το Ήθος και η Διαφάνεια πρωταγωνιστούν.

Στόχος της εταιρείας, δεν είναι να γίνει η Υδρόγειος η μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρεία στην Κύπρο, αλλά να αναγνωριστεί ως η Καλύτερη του τόπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

• Η προσφορά στην εγχώρια αγορά προϊόντων ανωτάτης ποιότητος είναι μονόδρομος.

• Ο Επαγγελματισμός και η παροχή υψηλών υπηρεσιών αδιαπραγμάτευτη.

• Η επένδυση στο καλό όνομα συνεχής.

Στην προσπάθεια της να επιτύχει τους στόχους της, η Υδρόγειος, δεν είναι διατεθειμένη να κάνει εκπτώσεις στις αρχές της.

Βασικές αρχές

  • Φερεγγυότητα
  • Αξιοπιστία
  • Ήθος
  • Διαφάνεια
  • Πελατοκεντρική Φιλοσοφία
  • Καινοτομία
  • Εξέλιξη

Αποστολή

Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει αξιόπιστες και πελατοκεντρικές ασφαλιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας, απόλυτα εναρμονισμένες στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον.

Όραμα της είναι να συμβάλει δυναμικά και υπεύθυνα στην προάσπιση της μακροπρόθεσμης ευημερίας των ιδιωτών και επιχειρηματιών.

Μέσω των 6 καταστημάτων της και έχοντας δημιουργήσει ένα εκτεταμένο, σύγχρονο και αξιόλογο δίκτυο αντιπροσώπων που δραστηριοποιείται σε όλη τη Κύπρο, βρίσκετε δίπλα στους πελάτες της προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.