1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Insurance στήριξε και το 8ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ!

Η SoEasy Insurance στήριξε και το 8ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ!

Η SoEasy Insurance στήριξε και το 8ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών διοργάνωσε και φέτος το Ετήσιο Παγκύπριο του Συνέδριο και η SoEasy Insurance ήταν για άλλη μια φορά ανάμεσα στους Μεγάλους Χορηγούς του συνεδρίου.

Το 8ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαίου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στην παρουσία εκατοντάδων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που το παρακολούθησαν με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά ενώ η πλούσια θεματολογία του κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!

Η SoEasy Insurance, ως μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο φάσμα της διαμεσολάβησης ως μεσίτης ασφαλίσεων, θεωρεί αυτονόητη τη διαχρονική στήριξη των δράσεων του ΠΣΕΑΔ με το συνέδριο να αποτελεί μία εκδήλωση που η εταιρεία στηρίζει σταθερά ως Μέγα Χορηγός.

Στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη του συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Νικολάου, τόνισε απλά ότι η SoEasy Insurance με τους ανθρώπους της, ήταν και θα είναι διαχρονικοί υποστηρικτές των συναδέλφων τους στον σύνδεσμο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ευχήθηκε σε όλους καλό συνέδριο!

Πιο κάτω ακολουθεί το εισαγωγικό βίντεο για τη SoEasy Insurance όπως προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.