1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Η σημαντικότητα της επικαιροποίησης των δεδομένων σας

Η σημαντικότητα της επικαιροποίησης των δεδομένων σας

Η σημαντικότητα της επικαιροποίησης των δεδομένων σας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Γράφει ο Πάνος Τσιολής

Μια φορά ετησίως επιβάλλεται η επαναξιολόγηση των αναγκών σας. Ο προσωπικός σας Ασφαλιστικός σύμβουλος οφείλει να έχει μια συνάντηση αναθεώρησης των δεδομένων σας. Αφού ο χρόνος κυλά και διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν την αρχική σας ασφάλιση και το χρηματοοικονομικό προγραμματισμό που έγινε. Αν ο ίδιος δεν το επιδιώξει, κάντε το εσείς.

Ίσως σήμερα διαφορά δεδομένα σας είναι αλλιώς, όπως η φύση επαγγέλματος σας, τα εισοδήματα σας, φορολογικό περιθώριο, οικογενειακό status, ενεργητικό – παθητικό σας, έξοδα και υποχρεώσεις, μέγεθος επιχείρησης σας κα. Οι κίνδυνοι που σας περιβάλλουν άλλαξαν και η ανάλυση αναγκών, η ιεράρχηση, η μελέτη και η ασφάλιση που έγινε αρχικά, σήμερα δεν αντικατοπτρίζει τη πραγματικότητα.

Έως αποτέλεσμα η Ασφάλιση σας για να έχει αξία πρέπει πιθανόν να αναπροσαρμοστεί, διαφοροποιηθεί, επεκταθεί αλλά και ίσως νέες καλύψεις να πρέπει να ενταχθούν. Εμπειρικά αρκετοί καταναλωτές επιτρέπουν στο σύμβουλο να προάγει τα ανώτερο, αλλά κάποιοι άλλοι δεν του δίνουν την ανάλογη ευκαιρία. Έχοντας την εντύπωση ότι δρα με αυτοσκοπό ίδιον συμφέρον.

Αγαπητοί μου φίλοι, ο σύμβουλος σας είναι ο επαγγελματίας, ο θεματοφύλακας της οικογένειας και περιουσίας σας. Είναι ο δικός σας άνθρωπος, ο αρχιτέκτονας της ζωής και των οικονομικών σας, που έχει αυτοσκοπό στο λειτούργημα που επιτελεί να διαφυλάξει και να διασφαλίσει εσάς, τους οικείους σας, τη περιουσία και την επιχείρηση σας. Ακούστε τον προσεκτικά, ταξιδέψτε λίγα χρόνια μπροστά, αναλογιστείτε και προβληματιστείτε.

Κλείνοντας η επαναξιολόγηση των αναγκών σας με επικαιροποίηση των δεδομένων σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα αποτελεί MUST, γιατί θα ρυθμίσει το Μέλλον και θα κάνει την ανάλογη διασπορά των κινδύνων που μπορεί να επέλθουν! Ως εκ τούτου προέχει η Προστασία σας που είναι ζωτικής σημασίας.

Διασφαλίστε το Μέλλον σας, Σήμερα!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Πανος Τσιολης

O Πάνος Τσιολής σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων BBA με ειδίκευση στους τομείς Marketing και Management, και αποφοίτησε με διάκριση άριστα ” cum laude” , όπως επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων MBA.

Δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία τα τελευταία Δεκατέσσερα Χρόνια ως Διακεκριμένος Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος. Διατηρεί το δικό του Ασφαλιστικό Γραφείο (Ideal Insurance – Tsiolis P.Insurance Services, Agents & Consultants).Έιναι Μέλος του Premier Association of Financial Advisors M.D.R.T ( Million Dollar Round Table).Κατέχει τα πιστοποιητικά C.F.A ( Certified Financial Advisor ) & E.I.I (European Insurance Intermediary).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ), από τις θέσεις Οργανωτικού Γραμματέα ΔΣ 2020-2021 και Πρόεδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας 2018-2021.

Είχε την τιμή να διοργανώσει ως Προεδρεύων του 4ου,5ου & 6ου Παγκύπριου Συνεδρίου του συνδέσμου 2018-2021. Όπως επίσης διατελεί επικεφαλής των επιτροπών εκπαίδευσης και Υγείας του Συνδέσμου, όπου εκπροσώπησε τον Σύνδεσμο για το Γεσυ σε συνδιαβουλεύσεις με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.