1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Η Hellas Direct συνεργάζεται με την Akur8 για την ενίσχυση των...

Η Hellas Direct συνεργάζεται με την Akur8 για την ενίσχυση των τιμολογιακών της διαδικασιών

Η Hellas Direct συνεργάζεται με την Akur8 για την ενίσχυση των τιμολογιακών της διαδικασιών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Hellas Direct και η Akur8 ανακοίνωσαν την μεταξύ τους συνεργασία με στόχο την ενίσχυση των τιμολογιακών διαδικασιών που αναπτύσσει η Hellas Direct, και συγκεκριμένα την τιμολόγηση στις κατηγορίες οχημάτων και οικιακών ζημιών.

Η Hellas Direct, μια ταχέως αναπτυσσόμενη νεοφυής επιχείρηση στον ασφαλιστικό κλάδο, συνεχίζει ν’ αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και τις προηγμένες τεχνολογίες για να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους πελάτες της.

Με αυτή τη νέα συμμαχία η Akur8 εισέρχεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, διευρύνοντας την παρουσία της στην Ευρώπη, και ενισχύει τη θέση της ανάμεσα σε εταιρείες που προσφέρουν ψηφιοποιημένα ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Η λύση της Akur8 αναπτύχθηκε ειδικά για ασφαλιστικές εταιρείες και στοχεύει στην ενίσχυση των διαδικασιών τιμολόγησης με την αυτοματοποίηση της μοντελοποίησης κινδύνων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία “ Transparent Artificial Intelligence ” που ανέπτυξε η ίδια η εταιρεία. Η λύση της Akur8 σύμφωνα με την εταιρεία «εξασφαλίζει στις ασφαλιστικές εταιρείες μεγαλύτερη προγνωστική απόδοση και καλύτερη ταχύτητα-ακρίβεια, επιτρέποντάς τους να διατηρήσουν πλήρη διαφάνεια και έλεγχο στα μοντέλα που δημιουργούνται”.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.