1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Κοινωνία
  6. »
  7. Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 25ης Νοεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 26ης  Νοεμβρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια, 13 πυρκαγιές, 23 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 12.13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στην Λάρνακα. Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές έπαθε ολόκληρο το διαμέρισμα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12.30. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας μέσα στο διαμέρισμα. Οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων εξήλθαν με ασφάλεια και δεν κινδύνευσαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, και φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Η ώρα 03.13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκινούμενη καντίνα παρασκευής σάντουιτς στον δρόμο της Ποταμιάς (από έξοδο Βιομ. Ιδαλίου προς Ποταμιά). Από την πυρκαγιά η καντίνα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03.30. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν χθες το πρωί στην επαρχία Πάφου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 20 κλήσεις για βοήθεια και κατόπιν αξιολόγησης, χρειάστηκε να βοηθήσει στις 15. Οι κλήσεις αφορούσαν αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγειους, ημιυπόγειους και ισόγειους χώρους. Για τη διεκπεραίωση των κλήσεων εργάστηκαν συνολικά 3 συνεργεία. Επιπρόσθετα, συνεργεία του Δήμου Πάφου, κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνέβαλαν στα ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων και υπονόμων σε δημόσιους χώρους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.