1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Κοινωνία
  6. »
  7. Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο – Φωτιά σε...

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο – Φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Αυγόρου

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο – Φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Αυγόρου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 29ης Ιουνίου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 30ης Ιουνίου 2022, ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 23:02, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία, στην κοινότητα Αυγόρου της Επαρχίας Αμμοχώστου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου, με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:43. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ένα υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο της διώροφης κατοικίας, καθώς και το περιεχόμενό του, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος. Ακολουθεί διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.