1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Κοινωνία
  6. »
  7. Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 27ης Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 28ης Δεκεμβρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 23 πυρκαγιές, 7 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 11:50 χθες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε 200 μπάλες σανού, σε ανοιχτό χώρο, στην Κτηνοτροφική περιοχή στα Κλαυδιά, στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με ομάδα πυρόσβεσης και ένα Βυτιοφόρο Όχημα. Η πυρκαγιά εκτιμάται να προκλήθηκε από αυτανάφλεξη.

Η ώρα 15.30 χθες, λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα, στο δρόμο Πέγειας – Κάθηκα, στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα μηχανοκίνητο όχημα μάρκας NISSAN QASHQAI, παρέκκλινε της πορείας του και αναποδογυρίστηκε στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα η οδηγός του οχήματος να εγκλωβιστεί. Έγινε χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων για τον απεγκλωβισμό της και αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.