1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Κοινωνία
  6. »
  7. Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 9ης Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06:00 της 10ης Δεκεμβρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 26 κλήσεις για βοήθεια, 11 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 20:06 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο ελέγχου που χρησιμοποιείται από τους ελλανοδίκες εντός του χώρου της Λέσχης Ιπποδρομιών Κύπρου στον Άγιο Δομέτιο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20:23. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα καταστράφηκε μία μεσόπορτα, ενώ από τον καπνό προκλήθηκε ζημιά στη βαφή και στον εξοπλισμό ολόκληρου του χώρου. Η Πυροσβεστική είχε κληθεί μέσω του συστήματος αυτόματης πυρανίχνευσης. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 02:03 λήφθηκε κλήση για Τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. Όχημα παρεξέκλινε της πορείας του και ανατράπηκε. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από τον πυροσβεστικό σταθμό Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με ομάδα και όχημα διάσωσης. Έγινε απεγκλωβισμός ενός ατόμου με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης και αφού τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.