1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η ανακοίνωση της Metlife Ουκρανίας από την εμπόλεμη περιοχή!

Η ανακοίνωση της Metlife Ουκρανίας από την εμπόλεμη περιοχή!

Η ανακοίνωση της Metlife Ουκρανίας από την εμπόλεμη περιοχή!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένας από τους ασφαλιστικούς κολοσσούς που δραστηριοποιείτε στην Ουκρανία είναι η εταιρεία κλάδου ζωής Metlife, η οποία δημοσίευσε χθες την πρώτη της ανακοίνωση από την έναρξη του πολέμου.

Τονίζοντας ότι προτεραιότητα της εταιρείας αυτό το διάστημα είναι να βοηθήσει τους συμπατριώτες της και να υπερασπιστεί τη χώρα ενημερώνει ότι η εταιρεία εξακολουθεί να εργάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο στην παρούσα κατάσταση.

Κύριος στόχος όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση είναι η διατήρηση της ζωής και η ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους.

Ενημερώνει ακόμη ότι πολλοί από τους εργαζόμενους έχουν εγκαταλείψει προσωρινά τα σπίτια τους αφού πολλά υπέστησαν ζημιές ενώ μερικοί είναι ακόμη στο δρόμο και αναζητούν ασφαλές καταφύγιο για τις οικογένειές τους.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της MetLife στην Ουκρανία, Inna Belyanska, βρίσκετε επίσης με την οικογένειά της στο Κίεβο, παρά την ευκαιρία να πάει στο εξωτερικό.

Όσο αφορά την εξυπηρέτηση ενημερώνει ότι πιθανά αιτήματα από πελάτες μπορεί να μην απαντηθούν άμεσα λόγο της κατάστασης αλλά θα απαντηθούν σίγουρα τις επόμενες μέρες όπου όλες οι αιτήσεις θα διεκπεραιωθούν όταν επανέλθουν τα συστήματα της εταιρεία που προσωρινά δεν λειτουργούν.  

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.