1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Hλεκτροκίνηση: Η DAT Hellas δίπλα στους επαγγελματίες!

Hλεκτροκίνηση: Η DAT Hellas δίπλα στους επαγγελματίες!

Hλεκτροκίνηση: Η DAT Hellas δίπλα στους επαγγελματίες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα μοναδικό σεμινάριο με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η DAT Hellas, υπό την αιγίδα της DAT AKADEMIE.

Στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε χώρα εκτός της Γερμανίας, συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

  • Ηλεκτρικοί κίνδυνοι και πρώτες βοήθειες
  • Βασικά στοιχεία της τεχνολογίας Υψηλής Τάσης
  • Τεχνολογία Υψηλής Τάσης & μπαταριών
  • Ενεργοποίηση τάσης του συστήματος Υψηλής Τάσης
  • Ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται ηλεκτρικά/υβριδικά οχήματα
  • Προοπτικές

Οι συμμετέχοντες πέρα από τη θεωρητική προσέγγιση είχαν τη δυνατότητα να δουν και στην πράξη όλα όσα συζητήθηκαν από τον εισηγητή κι εκπαιδευτή κ. Ingo Röder, (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & πιστοποιημένος πραγματογνώμονας  ηλεκτροκίνησης, συνεργάτης της DAT GMBH), καθώς στο χώρο του σεμιναρίου βρέθηκαν δυο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το Peugeot e-208 και το VW e-Up.

Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι η ηλεκτροκίνηση ήρθε για να μείνει, ωστόσο σε περίπτωση ζημίας η πραγματογνωμοσύνη μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους, όπως για παράδειγμα το ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας.  Για το λόγο αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη η εκπαίδευση των στελεχών καθώς ήδη κάποιες εταιρίες έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν περιπτώσεις ζημιών από ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Η κάμερα του Nextdeal εξασφάλισε δηλώσεις από στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς που παρακολούθησαν το σεμινάριο αλλά και τους Γερμανούς και Έλληνες εκπροσώπους της DAT. Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο: Μεθοδολογία Ψηφιακής Στρατηγικής για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Πηγή: datgroup

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.