1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Generali: Ο οίκος Fitch αναθεωρεί τις προοπτικές σε θετικές

Generali: Ο οίκος Fitch αναθεωρεί τις προοπτικές σε θετικές

Generali: Ο οίκος Fitch αναθεωρεί τις προοπτικές σε θετικές
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Fitch Ratings αναθεώρησε τις προοπτικές του Ομίλου Generali σε θετικές από σταθερές. Ο οίκος αξιολόγησης επιβεβαίωσε επίσης την αξιολόγηση χρηματοοικονομικής ισχύος (Insurer Financial Strength -IFS) σε «Α-» της Generali και την αξιολόγηση IDR (Issuer Default Rating) στο «BBB+».

Οι προοπτικές αντικατοπτρίζουν τη βελτιωμένη χρηματοοικονομική μόχλευση του Ομίλου κατά τη διάρκεια του 2020 και τον μειωμένο κίνδυνο συγκέντρωσης ιταλικών κρατικών ομολόγων. Η Fitch αναμένει ότι η Generali θα συνεχίσει να μειώνει σταδιακά τη συγκέντρωσή της σε ιταλικά κρατικά ομόλογα την περίοδο 2021-2022.

Οι αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν την πολύ ισχυρή κεφαλαιοποίηση και το επιχειρηματικό προφίλ της Generali, καθώς και τα σταθερά κέρδη, αναφέρει ο όμιλος σε σχετική ανακοίνωση. 

Πηγή: euro2day.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.