1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εξετάζουν τα αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου οι εισηγμένες στο ΧΑΚ ασφαλιστικές...

Εξετάζουν τα αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου οι εισηγμένες στο ΧΑΚ ασφαλιστικές εταιρείες!

Εξετάζουν τα αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου οι εισηγμένες στο ΧΑΚ ασφαλιστικές εταιρείες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με διαδοχικές τους ανακοινώσεις τις τελευταίες ημέρες, οι διευθύνσεις των ασφαλιστικών εταιρειών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, ενημέρωσαν για τη σύγκλιση είτε των Γενικών τους Συνελεύσεων είτε των Διοικητικών τους Συμβουλίων για εξέταση μεταξύ άλλων των αποτελεσμάτων του 1ου εξαμήνου.

Γενική συνέλευση για την Κόσμος Ασφαλιστική

Με ανακοίνωση της την προηγούμενη βδομάδα, η Κόσμος Ασφαλιστική ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 η ώρα 16:00, μετά από αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που ήταν καθορισμένη για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 4ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων της Εταιρείας, επί της Λεωφ. Γρίβα Διγενή αρ. 46, 1080 Λευκωσία.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα εξετάσει και εγκρίνει τα ακόλουθα ψηφίσματα – (α) Εξέταση της Ετήσιας Έκθεσης της Εταιρείας για το έτος 2022 (περιλαμβανομένων της Έκθεσης Διαχείρισης, Έκθεσης Εταιρικής Διακυβέρνησης και τις ελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις του της Εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022, (β) Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση των εκ περιτροπής απερχομένων και όσων διορίστηκαν μετά την τελευταία Ετήσια Γενική Συνέλευση, (γ) καθορισμός αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση της πολιτικής αμοιβών της Εταιρείας, (δ) διορισμός ελεγκτών και εξουσιοδότηση για τον καθορισμό της αμοιβής τους, (ε) οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορεί να εξεταστεί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του 2023 για τη Μινέρβα Ασφαλιστική

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο για την Μινέρβα Ασφαλιστική

Με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, η Μινέρβα Ασφαλιστική ενημέρωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα συνέλθει σε συνεδρία την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ., στα γραφεία της Εταιρείας, Λεωφ. Αθαλάσσας 165, ANNA MARIA COURT, 2024 Στρόβολος, Λευκωσία, για εξέταση και έγκριση των προκαταρτικών αποτελεσμάτων για το 1ον εξάμηνο του 2023.

Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου και για την Atlantic Insurance

Από την πλευρά της, η Atlantic Insurance ενημέρωσε επίσης με ανακοίνωση στο ΧΑΚ, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ATLANITC INSURANCE COMPANY PUBLIC LTD, θα συνέλθει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 πμ στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας προκειμένου να εξετάσει τα μη ελεγμένα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.