Home Events Σεμινάρια Webinar: Ο Ζεν Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής! Γίνε απόλυτα παραγωγικός με τη μεθοδολογία GTD
zen-webinar

Webinar: Ο Ζεν Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής! Γίνε απόλυτα παραγωγικός με τη μεθοδολογία GTD

Κατοχύρωσε τη θέση σου έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου και παρακολούθησε το webinar μόνο με 40€

Τα αγαπημένα επιμορφωτικά webinars των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου επανέρχονται δυναμικά τη Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 με ένα νέο σεμινάριο του Ιωάννη ΜηλιάτσηΕκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach, που θα ενισχύσει την παραγωγικότητά σας, αυξάνοντας τα οργανωτικά σας skills, περιορίζοντας παράλληλα το άγχος που ταλαιπωρεί κάθε σύγχρονο επαγγελματία.

Υπάρχει πλέον πολύ περισσότερη πληροφορία από ότι χρειαζόμαστε για να κάνουμε την δουλειά μας. Είναι σαν να έχεις ράφια με βιβλία πληροφορίας διαθέσιμα για σένα, και αυτά αλλάζουν διαρκώς. Παλαιότερα είχαμε βιβλιοθηκονόμους για αυτήν την δουλειά. Τώρα είναι κάτι που πρέπει να το κάνουμε εμείς. Χωρίς να το καταλάβουμε όλοι μας έχουμε μια ακόμα δουλειά αρχειοθετώντας και οργανώνοντας τις πληροφορίες μας. Όμως οι περισσότεροι δεν το κάνουμε (γιατί δεν πληρωνόμαστε για αυτό) και έτσι η πληροφορία συσσωρεύεται, ενώ σε συνδυασμό με τις συνεχείς ειδοποιήσεις και τους περισπασμούς μας πνίγει και αυξάνει το άγχος μας.

Πως είναι δυνατόν να είναι ένας διαμεσολαβητής παραγωγικός, έχοντας τόσα πράγματα να του απασχολούν τον ψυχισμό του; Μπορούμε να αναπτύξουμε ένα σύστημα οργάνωσης που θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στα σημαντικά; Στις πωλήσεις μας, στους πελάτες μας, στον εαυτό μας; Μπορεί ένα σύστημα να αναλάβει τις λεπτομέρειες και την πληροφορία στην ζωή μας; Μπορούμε να γίνουμε Ζεν Διαμεσολαβητές; Σε αυτήν την εκπαίδευση θα δούμε μια πρακτική λύση δημιουργίας ενός τέτοιου συστήματος!

Ολοκληρώνοντας το 3ωρο σεμινάριο θα μάθεις να:

  • Να διαχειρίζεσαι ευκολότερα όλα τα project σου!
  • Να χρησιμοποιείς την τεχνολογία όπως μας την υποσχέθηκαν, σαν βοήθημα!
  • Να οργανώσεις όλες τις πληροφορίες σου εύκολα και να τις βρίσκεις ευκολότερα!
  • Να ζεις τις στιγμές εκτός εργασίας χωρίς άγχος και με ανοιχτό μυαλό!

Το webinar χωρίζεται σε 4 θεματικές ενότητες και απευθύνεται σε επαγγελματίες όλων των βαθμίδων της διαμεσολάβησης.

Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας στο σεμινάριο σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά για κρατήσεις έως 30/11 με κόστος από 90€ μόνο 40€!

Με την εγγραφή σας στο σεμινάριο έχετε δώρο ένα online course «Μπορείς περισσότερα», με τον Ιωάννη Μηλιάτση αξίας 25€, το ομότιτλο βιβλίο σε pdf αξίας 25€, ενώ θα αποκτήσετε πρόσβαση στο webinar και μετά το live.

Κατοχύρωσε τη θέση σου πατώντας εδώ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΑΤΣΗΣ

Ο Γιάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική, αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με εμπειρία τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing Executives International. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα των πωλήσεων, και είναι Achology Accredited Life Coach βοηθώντας ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Δεν ξέρεις να Πουλάς;, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, και του Μπορείς Περισσότερα!, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα. Επίσης δίδαξε πολεμικές τέχνες από το 1999 έως το 2014, αλλά τώρα είναι πλέον αθλητής crossfit. Ζει στη Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο: [email protected] Ο σκοπός του είναι καθημερινά να βοηθάει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους για τους ίδιους και την επιχείρησή τους.

Date

07 Δεκ 2021
Expired!

Time

6:00 pm - 9:00 pm

ΚΟΣΤΟΣ

€40.00

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Περισσότερα

ΧΩΡΟΣ

Webinar μέσω insuranceforum.gr/webinars/
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Insurance Innovation

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Insurance Innovation
Phone
+302312201003
Email
[email protected]
Website
https://insuranceinnovation.gr/

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Ιωάννης Μηλιάτσης
Περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.