Home Events Εκπαιδευτικά Προγράµµατα Certified Engineer Assessor Specialist
certified-engineer-assessor

Certified Engineer Assessor Specialist

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία µε το International Association of Financial Management, προσφέρει το εκπαιδευτικό πρόγραµµα “Certified Engineer Assessor Specialist”, του οποίου οι απόφοιτοι θα δικαιούνται να χρησιµοποιούν τον επαγγελµατικό τίτλο “Certified Engineer Assessor Specialist”.

Με την ολοκλήρωση του προγράµµατος οι καταρτιζόµενοι θα είναι σε θέση:
• Να περιγράφουν τις γενικές αρχές της άσκησης του επαγγέλµατος του µηχανολόγου εκτιµητή, την σηµασία του σηµείου επαφής και φοράς κρούσης ως επίσης πως και τι πρέπει να φωτογραφήσουν στην σκηνή του δυστυχήµατος, ποιες είναι οι απαιτούµενες πληροφορίες για την διερεύνηση του δυστυχήµατος και την µέθοδο καταµέτρηση ευθύνης των εµπλεκοµένων οδηγών.
• Να αιτιολογούν την κατάλληλη διόρθωση και κοστολόγηση οχηµάτων που ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχηµα και να ελέγχουν, να συντάσσουν και να εκδίδουν τεκµηριωµένη έκθεση ζηµιάς.
• Να φωτογραφίζουν µε τον ορθό τρόπο την σκηνή, τα ενεχόµενα οχήµατα, να σχεδιάζουν επί τόπου την σκηνή του δυστυχήµατος και να επιλέγουν όλες τις κατάλληλες πληροφορίες και στοιχεία.
• Να ταυτίζουν τις ζηµιές µεταξύ των εµπλεκόµενων οχηµάτων, να εντοπίζουν το σηµείο σύγκρουσης και να εκδίδουν επιστηµονική τεκµηριωµένη έκθεση τροχαίου δυστυχήµατος.
• Να δικαιολογούν αµερόληπτα και αντικειµενικά την έκθεση ζηµιάς για την επαναφορά του κτυπηµένου οχήµατος στην προτού ατυχήµατος κατάσταση.
• Να λαµβάνουν υπόψη και να καταχωρούν όλες τις πληροφορίες της διερεύνησης του τροχαίου δυστυχήµατος ανεξαρτήτως αποτελέσµατος
• Να επικρίνουν αντικειµενικά την στρατηγική οδήγηση των εµπλεκοµένων οδηγών για την καταµέτρηση ευθύνης.
Σε ποιούς απευθύνεται
Απευθύνεται σε πτυχιούχους µηχανολόγους µηχανοκινήτων οχηµάτων, σε ανεξάρτητους και εσωτερικούς εκτιµητές οχηµάτων ασφαλιστικών εταιρειών

Date

05 Απρ 2022 - 03 Μάι 2022
Expired!

Time

8:30 am - 2:00 pm

ΚΟΣΤΟΣ

€300.00

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Περισσότερα

ΧΩΡΟΣ

Ασφαλιστικό Κέντρο
Ζήνωνος Σώζου 23, 4ος όροφος, Λευκωσία
Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου
Phone
+35722761530
Email
[email protected]

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Άγγελος Αγαθαγγέλου
Περισσότερα

Next Occurrence

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.