1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ελλάδα: Έμεινε εκτός πλοίου ηλεκτρικό αυτοκίνητο λόγω ασφαλιστικής

Ελλάδα: Έμεινε εκτός πλοίου ηλεκτρικό αυτοκίνητο λόγω ασφαλιστικής

Ελλάδα: Έμεινε εκτός πλοίου ηλεκτρικό αυτοκίνητο λόγω ασφαλιστικής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Απαγορευτικό έδωσε ακτοπλοϊκή εταιρεία σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να επιβιβάσει το αμάξι στο πλοίο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα, η απόφαση αυτή έρχεται μετά από ρήτρα της ασφαλιστικής αφού σε προηγούμενα ταξίδια τέτοιου είδους αυτοκίνητα έπιασαν εξ απήνης φωτιά!

Τη Δευτέρα το απόγευμα το πλοίο με προορισμό τον Πειραιά διατελούσε δρομολόγιο από τη Β. Ελλάδα όταν στις 17:30, ώρα αναχώρησης του δρομολογίου από το λιμάνι της Σάμου, το πλήρωμα ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη ότι δεν μπορεί να επιβιβάσει το όχημα.

Να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης, επαγγελματίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, είχε ήδη κόψει εισιτήριο για το όχημα, ενώ σε προηγούμενα ταξίδια με την συγκεκριμένη εταιρεία όπως δηλώνει, δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του ιδιοκτήτη με την απόφαση του πληρώματος ενώ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε στις γραμμές για την Ιταλία, όταν η ακτοπλοϊκή ενημέρωσε πως διακόπτει την μεταφορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων καθώς η ασφαλιστική εταιρεία της εν λόγω ακτοπλοϊκής δεν το επιτρέπει μετά από μία σειρά πυρκαγιών στον συγκεκριμένο τύπο οχημάτων που όπως διαπίστωσαν οι έλεγχοι, δεν υπήρξε εμφανής αιτία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

insuranceforum.gr

To Insuranceforum.gr είναι μια κλαδική ιστοσελίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου. Είναι online από το 2010 και είναι το μοναδικό κλαδικό site για τον Ασφαλιστικό Κλάδο με έδρα την Βόρεια Ελλάδα. Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκαλυπτικό περιεχόμενο ενημερώνει καθημερινά πάνω από 2.500 μοναδικούς επισκέπτες.

Από τον Νοέμβριο του 2021 το insuranceforum.gr και το Cyprus Insurance News συνεργάζονται στενά μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την Ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.