1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ελλάδα: Σεσημασμένος παρίστανε τον ασφαλιστή και υπεξαίρεσε 120.000 ευρώ

Ελλάδα: Σεσημασμένος παρίστανε τον ασφαλιστή και υπεξαίρεσε 120.000 ευρώ

Ελλάδα: Σεσημασμένος παρίστανε τον ασφαλιστή και υπεξαίρεσε 120.000 ευρώ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο στόχαστρο των αρχών βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες 65χρονος απατεώνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης έξι (6) ετών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο ανωτέρω συλληφθείς εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό, που του είχαν εμπιστευθεί τρίτα πρόσωπα, το οποίο υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr ο εν λόγω απατεώνας παρίστανε ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος Ασφαλιστικής εταιρείας, εξαπατώντας δεκάδες πολίτες. Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα έστηνε ασφαλιστικά γραφεία «μαϊμού» σε διάφορες περιοχές της Αττικής και λόγω της εμφάνισής του αλλά και της πειθούς που διαθέτει, έπειθε ανυποψίαστους πολίτες να ασφαλίσουν το σπίτι τους, το αυτοκίνητό τους, να κάνουν ακόμα και συμβόλαια για ασφάλειες σύνταξης και υγείας στο γραφείο του.

Διαβάστε ακόμη: Συνελήφθη 48χρονος που παρίστανε τον ασφαλιστή και έκλεβε ηλικιωμένους

Βέβαια κάποια στιγμή όλοι αυτοί διαπίστωσαν με οδυνηρή έκπληξη πως το ασφαλιστικό γραφείο του καλοσυνάτου 65χρονου άνδρα είχε κλείσει και ο ίδιος είχε γίνει «καπνός» έχοντας βέβαια «τσεπώσει» τα χρήματα των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πρώην ασφαλιστικός πράκτορας εξαπάτησε πολίτες και αποκόμισε πάνω από 1 εκατομ. δολάρια

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τα ξημερώματα της Δευτέρας το 65χρονο ημεδαπό, ο οποίος αντιμετωπίζεις εκ νέου κατηγορίες για υπεξαίρεση.

Με πληροφορίες από real.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.