1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Κοινωνία
  6. »
  7. Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Χάρης Κυριακίδης!

Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Χάρης Κυριακίδης!

Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Χάρης Κυριακίδης!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε βαρύ πένθος βύθισε τόσο τον νομικό κόσμο αλλά και το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας μας, ο αιφνίδιος θάνατος του Χάρη Κυριακίδη, ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της δικηγορικής εταιρείας «Harris Kyriakides ΔΕΠΕ».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Κυριακή η «Harris Kyriakides» γνωστοποίησε το γεγονός ενώ προηγουμένος τη θλίψη τους για το γεγονός εξέφρασε τόσο ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος αλλά και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρνακας.

Ο Χάρης Κυριακίδης ήταν ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της δικηγορικής εταιρείας Harris Kyriakides με έδρα τη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του χειρίστηκε με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις και υπό την καθοδήγησή του η εταιρεία αναπτύχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες της Κύπρου.

Ο Χάρης Κυριακίδης υπήρξε δραστήριο μέλος της κοινότητας της Λάρνακας με διάφορες ιδιότητες και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης. Στον επαγγελματικό και ιδιωτικό του βίο έθετε πάντα ως προτεραιότητα την αξιοπρέπεια και τιμιότητα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία, «Ο αδόκητος και ξαφνικός του θάνατος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Αφήνει στην εταιρεία και σε κάθε συνάδελφο, συνεργάτη και στοn νομικό κόσμο της Κύπρου πολύτιμη παρακαταθήκη το παράδειγμά του ως ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, δίκαιος και υποστηρικτικός εργοδότης και σωστός άνθρωπος.»

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κυριακίδη θα γίνει, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Η συνταντική ομάδα του Cyprus Insurance News εκφράζει τα ειλικρινή συλληπητήρια της προς τους οικίους του αποθανόντος!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.