1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Διεθνές αφιέρωμα της McKinsey για τον επιτυχημένο οργανωσιακό μετασχηματισμό της Interamerican

Διεθνές αφιέρωμα της McKinsey για τον επιτυχημένο οργανωσιακό μετασχηματισμό της Interamerican

Διεθνές αφιέρωμα της McKinsey για τον επιτυχημένο οργανωσιακό μετασχηματισμό της Interamerican
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 2018 η Interamerican, επιδιώκοντας μία ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της, ξεκίνησε έναν διευρυμένο μετασχηματισμό προκειμένου να μεταμορφώσει τον οργανισμό σε μια σύγχρονη και εξαιρετικά πελατοκεντρική Εταιρία, η οποία θα διαχειρίζεται την πολυπλοκότητα του σημερινού περιβάλλοντος με ευφυΐα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα, ενδυναμώνοντας στο μέγιστο τους ανθρώπους της και κάνοντας πράξη τις αξίες της και την αποστολή της.

Τέσσερα χρόνια μετά το μετασχηματισμό της Interamerican, η McKinsey μια από τις σημαντικότερες εταιρίες συμβούλων διεθνώς, προχώρησε σε μία ειδική έκδοση για τον οργανωσιακό μετασχηματισμό της Εταιρίας, φιλοξενώντας σε αυτό το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ιnteramerican, Γιάννη Καντώρο και το Γενικό Διευθυντή των Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου Vincent Teekens.

H McΚinsey αναγνωρίζει την Ιnteramerican ως πρωτοπόρο εταιρία του χώρου, η οποία δείχνει το δρόμο προς το μέλλον στις ασφαλιστικές εταιρίες, ιδιαίτερα της Νότιας Ευρώπης, αποτελώντας παράλληλα ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα. Η δημοσίευση αυτή αποτελεί αναμφίβολα μια σημαντική διάκριση για την Ιnteramerican που ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας μας και αναδεικνύει το έργο των ανθρώπων της.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το αφιέρωμα στο global site της McKinsey στο https://www.mckinsey.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίες διακρίσεις για την Interamerican στα Digital Finance Awards 2024

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.