1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Ασφαλιστική: «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν...

CNP Ασφαλιστική: «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη»

CNP Ασφαλιστική: «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δημοσιογραφική Διάσκεψη – Εβδομάδα Πυρασφάλειας 24 με 30 Απριλίου  2023 από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, για 22η συνεχόμενη χρονιά, συνεργάζονται σε μια μεγάλη προσπάθεια. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

«Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη»

Είναι το κεντρικό μήνυμα της φετινής Εβδομάδας Πυρασφάλειας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 24 Απριλίου μέχρι και τις 30 Απριλίου 2023, υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Αφετηρία της Εβδομάδας Πυρασφάλειας αποτέλεσε η δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργανώθηκε στις 24 Απριλίου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS. Σε αυτή απηύθυναν χαιρετισμούς η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα. Άννα Προκοπίου, ο Αναπληρωτής Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου κ. Δημήτρης Κατσίφλη και ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία.

Οι δράσεις της φετινής Εκστρατείας Πυρασφάλειας, ολοκληρώνονται με την Εκδήλωση Open Day Πυρασφάλειας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 Απριλίου 2023, από τις 10:00πμ μέχρι τις 14:00 στο METROPOLIS MALL, στη Λάρνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέα σειρά διαλέξεων για την Ασφάλεια και Υγεία στην εργασία

Σε αυτή θα εκτεθούν Πυροσβεστικά οχήματα και Πυροσβεστικός εξοπλισμός, θα υπάρχει 360 photobooth ανοιχτό για το κοινό, ενώ για τα παιδιά θα υπάρχουν  ειδικές δραστηριότητες, καθώς επίσης και ξυλοπόδαρος. Την όλη εκδήλωση θα συνοδεύσει live link από το ΡΙΚ. Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για θέματα Πυρασφάλειας και θα διανέμουν συμβολικά δώρα στο κοινό.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.