1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αύριο η Εκπαιδευτική Ημερίδα του ΣΑΕΚ για τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής...

Αύριο η Εκπαιδευτική Ημερίδα του ΣΑΕΚ για τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας!

Αύριο η Εκπαιδευτική Ημερίδα του ΣΑΕΚ για τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) διοργανώνει αύριο 4 Απριλίου εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα “Οι Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας (Θεσμοί)”.  

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις νέες πρόνοιες των Κανονισμών και να λάβουν διευκρινίσεις επί θεμάτων ερμηνείας των προνοιών που αφορούν και/ή επηρεάζουν ασφαλιστικές εργασίες. Επιπρόσθετα, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες, μέσα από μια πρακτική προσέγγιση με ομάδες εργασίας που θα κληθούν να επιλύσουν προβληματικά σενάρια, να κατανοήσουν καλύτερα τους τρόπους με τους οποίους οι νέοι Κανονισμοί θα επηρεάσουν την επίλυση διαφορών που προκύπτουν από ασφαλιστικές εργασίες.

Οι ομιλητές στην εν λόγω ημερίδα θα είναι οι ακόλουθοι εκπρόσωποι του Forum of Insurance Lawyers: Μιχάλης Φιλίππου από το δικηγορικό γραφείο Haviaras & Philippou L.L.C., Νικόλας Κυριακίδης από το δικηγορικό γραφείο Harris Kyriakides L.L.C. και Αυγερινός Χαρτσιώτης από το γραφείο Marios Hartsiotis & Co L.L.C.        

Η ημερίδα, η οποία απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές, εσωτερικούς νομικούς συμβούλους και στελέχη (διευθυντικά και μη) αρμόδια για θέματα απαιτήσεων, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη4 Απριλίου 2023 μεταξύ των ωρών 9:00 -14:00 μ.μ. στο κτίριο της ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ανδρέας Αθανασιάδης: Δικαίωμα των ασφαλιστικών εταιρειών να απορρίπτουν τους ηλικιωμένους

Για εγγραφή στην ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύνδεσμο στο τηλέφωνο 22452990 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Δείτε πιο κάτω την αναλυτική ατζέντα της ημερίδας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.