1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Aviva: Ολοκληρώθηκε η πώληση της εταιρείας στην Γαλλία

Aviva: Ολοκληρώθηκε η πώληση της εταιρείας στην Γαλλία

Aviva: Ολοκληρώθηκε η πώληση της εταιρείας στην Γαλλία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ανακοίνωση της σήμερα ο ασφαλιστικός κολοσσός AVIVA PLC γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της πώλησης της θυγατρικής της εταιρείας στη Γαλλία.

Η Aviva France πωλήθηκε στον όμιλο Aéma Groupe για 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία πώλησης είχε ανακοινωθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

Σε δηλώσεις της η CEO της εταιρείας Amanda Blanc ανάφερε ότι «Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την Aviva το οποίο απλουστεύει σε μεγάλο βαθμό την εταιρεία και της επιτρέπει να επικεντρωθεί στις κύριες δραστηριότητες της σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Καναδά».

Είπε ακόμη ότι «είναι βέβαιη ότι η Aéma, με ισχυρή ασφαλιστική κληρονομία και φήμη θα είναι έξοχος ιδιοκτήτης της Aviva France» και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον τόσο για την εταιρεία αλλά και τους ανθρώπους της.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.