1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ασφαλιστική Συνεργασία από τις Aon, Lloyd’s και VIG για την Ουκρανία

Ασφαλιστική Συνεργασία από τις Aon, Lloyd’s και VIG για την Ουκρανία

Ασφαλιστική Συνεργασία από τις Aon, Lloyd’s και VIG για την Ουκρανία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι Lloyd’s, η Aon και η Vienna Insurance Group (VIG) συνεργάστηκαν για να βοηθήσουν την Ουκρανία στην ανάκαμψη και την ανοικοδόμησή της, διευκολύνοντας την ξένη (αντ)ασφαλιστική ικανότητα.

“Αυτή η μοναδική δέσμευση από τους Lloyd’s, τη VIG και την Aon συγκεντρώνει την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία του ασφαλιστικού κλάδου σε καινοτόμες λύσεις διαχείρισης κινδύνων και κεφαλαίου και έτσι με επείγουσα ανάγκη και ενέργεια θα βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της κοινωνικής ευημερίας στους πολίτες, τις κοινότητες και τις εταιρείες στην Ουκρανία”, δήλωσε ο παγκόσμιος πρόεδρος αντασφαλιστικών λύσεων της Aon, Dominic Christian

Στόχος είναι η παροχή ταχείας πρόσβασης σε συμπληρωματική ικανότητα (αντ)ασφάλισης εξωτερικού για τη στήριξη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία με έκθεση σε κατασκευαστικούς κινδύνους, εξαιρουμένης της πολεμικής κάλυψης. Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της εταιρικής σχέσης ιδιωτικής χρηματοδότησης Ηνωμένου Βασιλείου-Ουκρανίας.

«Η περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης είναι η εγχώρια αγορά μας και είμαστε παρόντες στην Ουκρανία από το 2004», σημείωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της VIG Peter Höfinger. «Σύμφωνα με τη σαφώς επιδιωκόμενη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας στις αγορές μας, το βλέπουμε ως ηθική δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τις Ουκρανικές εταιρείες στη διαδικασία ανασυγκρότησης.

«Με αυτή τη συνεργασία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιήσουμε τις διεθνείς δυνατότητες των Lloyd’s και  της Aon για να παρέχουμε την τοπική τεχνογνωσία μας στον ουκρανικό ασφαλιστικό κλάδο» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Lloyd's: Σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων της χρονιάς

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος των Lloyd’s, John Neal, πρόσθεσε: «Διασφαλίζοντας ότι η ασφαλιστική αγορά της χώρας έχει το απαραίτητο κεφάλαιο για να ηγηθεί σε ασφαλιστικές λύσεις για τους πελάτες της, υποστηριζόμενη από την οικονομική ισχύ της διεθνούς (αντ)ασφαλιστικής βιομηχανίας, μπορούμε να βοηθήσουμε στην ενίσχυση της οικονομικής ανθεκτικότητας της Ουκρανίας καθώς ανακάμπτει και ανοικοδομείται».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.