1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Αναβαθμίζεται το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κύπρου – Ελλάδας (vid)

Αναβαθμίζεται το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κύπρου – Ελλάδας (vid)

Αναβαθμίζεται το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κύπρου – Ελλάδας (vid)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αναμένεται η ανακοίνωση των νέων δρομολογίων για καλύτερο προγραμματισμό των επιβατών.

Την αξιοποίηση των ελάχιστων, περίπου 35 συνολικά, παραπόνων προς όφελος της συνεχούς βελτίωσης της ακτοπλοϊκής επιβατικής εμπειρίας Κύπρου – Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στη ψυχαγωγία και στα εστιατόρια, τόνισε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης.

Διαβάστε ακόμη: Θέλεις να μεταφέρεις το αυτοκίνητο σου στο εξωτερικό; Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ασφάλεια του!

Παράλληλα, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε την προοπτική να δημιουργηθεί μια θαλάσσια σύνδεση με το Ισραήλ, λόγω και του θρησκευτικού τουρισμού..

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια σταθερή αγορά με επαναλαμβανόμενους επιβάτες, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανή εξυπηρέτηση των πρωτοετών ή τελειόφοιτων φοιτητών για τη μεταφορά των οικοσυσκευών τους, πληρώνοντας ένα φθηνό εισιτήριο.

Ο κ. Δημητριάδης μίλησε για επέκταση των δρομολογίων του ίδιου πλοίου από τη νέα χρονιά, περί τα τέλη Μαΐου μέχρι αρχές Οκτωβρίου για να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο.

Πηγή: economytoday

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.