1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Αμερική: Aon και PayPal συνεργάζονται για ένα πρόγραμμα ψηφιακής ασφάλισης για...

Αμερική: Aon και PayPal συνεργάζονται για ένα πρόγραμμα ψηφιακής ασφάλισης για μικρές επιχειρήσεις

Αμερική: Aon και PayPal συνεργάζονται για ένα πρόγραμμα ψηφιακής ασφάλισης για μικρές επιχειρήσεις
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Aon και η PayPal συνεργάστηκαν πρόσφατα για την υλοποίηση ενός προγράμματος ψηφιακής ασφάλισης που απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις – πελάτες της PayPal στις Ηνωμένες Πολιτείες και το οποίο του επιτρέπει ν’ αγοράσουν ασφάλιση στο ίδιο οικοσύστημα που χρησιμοποιούν για τη διαχείριση των πληρωμών τους.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, οι πελάτες της PayPal πέραν της αγοράς του συμβολαίου θα μπορούν να διαχειρίζονται την ασφαλιστική τους κάλυψη. Όλα αυτά μέσω της λύσης CoverWallet της Aon, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στον πλατφόρμα της PayPal για επιχειρήσεις.

Επιπρόσθετα, οι πελάτες της PayPal μπορούν να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση από τους ασφαλιστικούς σύμβουλους της Aon.

Η PayPal προσφέρει ήδη μια σειρά λύσεων για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να διαχειριστούν τον κίνδυνο, όπως η προστασία από απάτες και η προστασία από την αντιστροφή χρέωσης (Chargeback Protection).

Σε δηλώσεις του ο Roberto Pinto, πρόεδρος των Digital Client Solutions της Aon δήλωσε ότι «Μοιραζόμαστε την κουλτούρα καινοτομίας της PayPal προς όφελος των πελατών της και αυτή η πρωτοβουλία είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις απαιτητικές ανάγκες των δικών μας πελατών. Είμαστε αφοσιωμένοι να αναπτύξουμε και να προσφέρουμε μια ψηφιακή λύση στην PayPal που θα επεκτείνει την πρόσβαση στην ασφάλιση για τις μικρές επιχειρήσεις. Στόχος μας να θα τις βοηθήσουμε να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για να αναπτυχθούν και να προστατεύσουν την επιχείρησή τους».

Εκ μέρους της PayPal, ο Jim Magats, SVP, Payments και SMB Solutions, σχολίασε επίσης ότι: «Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή για τις μικρές επιχειρήσεις και αυτή η πρωτοβουλία μπορεί να τις βοηθήσει να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά ασφαλιστικών λύσεων που θα τις βοηθήσουν και θα τις διατηρήσουν προστατευμένες. «Το πρόγραμμα προωθεί την αποστολή της PayPal να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση στις ψηφιακές πληρωμές και τις εμπορικές λύσεις που χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις για να διαχειριστούν τις δραστηριότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του κινδύνου και της προστασίας των οικονομικών τους. Οι ψηφιακές δυνατότητες της Aon, η τεχνογνωσία στον τομέα των κινδύνων, οι σχέσεις της με ασφαλιστικούς οργανισμούς και η ικανότητά της να παρέχει νέες λύσεις προσαρμοσμένες στην συγκεκριμένη ομάδα πελατών μας είναι το κλειδί για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος.»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.