1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Anytime Cyprus!

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Anytime Cyprus!

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Anytime Cyprus!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αλλαγή ηγεσίας είχαμε την περασμένη βδομάδα στην Anytime Cyprus της Interamerican μετά την αποχώρηση της Μυρτώς Περάτη, που κατείχε μέχρι τώρα τη θέση της Head of Anytime Cyprus.

Την αποχώρηση της από την Interamerican και την Anytime έκανε η ίδια γνωστή με ανάρτηση της στο Linkedin όπου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για όλες τις εμπειρίες που είχε τα τελευταία 14 χρόνια ως μέλος της Interamerican και τους υπέροχους όπως είπε ανθρώπους της.

Η κα. Περάτη κατείχε τη θέση της Head of Anytime Cyprus από τον Νοέμβριο του 2019 ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι υπό την ηγεσία της η εταιρεία παρουσίαζε κάθε χρόνο διψήφια αύξηση παραγωγής καταφέρνοντας να εδραιώνεται συνεχώς στα ασφαλιστικά δρώμενα της χώρας μας.

Με την αποχώρηση της κα. Περάτη, τα καθήκοντα της ως Head of Interamerican (Cyprus Branch), αναλαμβάνει η κα. Καίτη Αλεξάνδρου Φωτιάδου που μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Head of Operations Anytime Cyprus.

anytime-award-digital-marketing

Η κα. Αλεξάνδρου Φωτιάδου είναι στην Anytime Cyprus από τον Οκτώβριο του 2016 και είχε σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της Anytime στη χώρα μας από την έναρξη των δραστηριοτήτων της το 2017 μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Η εταιρεία αναμένετε να ανακοινώσει επίσημα την αλλαγή αυτή τις επόμενες ημέρες.

H ομάδα του Cyprus Insurance News εύχεται στην κα. Αλεξάνδρου Φωτιάδου κάθε επιτυχία στην ανάληψη των νέων της καθηκόντων και προσβλέπει στην ακόμη πιο στενή συνεργασία για προβολή των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Την ίδια στιγμή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα. Περάτη για την συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα και να της εκφράσουμε τις ευχές μας για επιτυχία σε κάνει στο μέλλον.

Μπορείτε πιο κάτω να δείτε την εκπομπή που συμμετείχαν τόσο η κα. Περάτη όσο και η κα. Αλεξάνδρου Φωτιάδου όπου συζητήσαμε για τις προκλήσεις του κλάδου αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.